MENÜ

Osman Yılmaz'ın Elazığ at yarış tahminleri

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Elazığ at yarış tahminleri

24 Temmuz Pazartesi Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Bankom O SES...

1.AYAK: Tabelada yer aldığı son yarışı ardından koruduğu formu ile O SES uyumlu binicisi ile bence günün ilk ayağında rakiplerini geride bırakibilir. Banko olarak sizlere öneriyorum.

2.AYAK: Günün ikinci ayağında denk güçte safkanların mücadelesi nefesleri kesecek. Son yarışlarını ölçü almadığım AIGAI'nin bu kez yatkın olduğu pist ve mesafede ön plana çıktığını görüyorum. Orta mesafeli son yarışında etkisiz kalan SARAÇKIZI bu kez uzayan mesafede öncelik verdiğim isimlerden olacaktır. Bu grup için yeterli forma sahip olan UNIVERSE'de birincilik mücadelesine ortak olacak isimlerdendir. Yatkın olduğu pist ve mesafede BLUE LIFE üst sıraları zorlayacaktır. Geniş kuponlarda ise; VICTOLA, PRODIGY, GOLDEN COUNTESS ve FLOWER'i yazmanızı tavsiye ediyorum.

3.AYAK: Kazandığı yarışları ardından muhafaza ettiği mükemmel formu ile SERKANCAN aprantisi ile uyum sağlaması halinde yine rakiplerini avlayabilir. Bu safkanın hata yapması halinde son yarışında yakın ara ikinci kalırken ne kadar formda olduğunu gösteren LİDER DOĞAN devreye girecektir. Ağır kilosuna rağmen BEYHAK, özlediği birinciliğe kavuşan formda AKTEMUR ve uygun grupta TEKİNEFE ise daha sonra şans verdiğim isimlerdir.

4.AYAK: Art arda tabelada yer aldığı yarışları ardından koruduğu etkili formu ile SAALİH tam pist ve mesafesinde fotoyu önde geçebilir. Son yarışında ilk kez koştuğu Elazığ pistini tanıyan ÖZO BEY bu kez kendisini iyi tanıyan jokeyi ile bu safkanın en ufak hatasını affetmeyecektir. Tabelada yer aldığı son yarışında tüm dikkatleri üzerine çeken WIND OF BOSPHORUS devam eden iyi durumu ile birincilik için mücadele edecek şanslı isimlerdendir. Son yarışında bekleneni veremese de formunu muhafaza eden DURAN AĞA bu safkanlara rakip olacaktır. Kolay kazandığı son yarışında şeytanın bacağını kırarak birincilikle tanışan FAIR GIRL' de geniş kuponlarda mutlaka bulundurulmalı.

5.AYAK: Son yarışına nispeten bu kez daha uygun grupta start alacak olan SEMETEY OĞLU bir hata yapmadığı takdirde fotoyu önde geçebilir. Uzayan mesafede SEÇKİNER bu safkanın en yakın takipçisi olacaktır. Art arda kazandığı yarışlarla nedenli formda olduğunu gösteren eküri avantajlı GUTİ'den yine başarılı bir performans bekliyorum. KORATEŞ, GOBAKLI ve TİREBOLU ise geniş kuponlarda değerlendirilmesi gereken isimlerdir.

6.AYAK: Ankara ve Adana pistlerinde koştuğu yarışları ardından tekrar sevdiği Elazığ pistine dönen formda BAWIKAL ile son yarışını kesinlikle ölçü almadığım formda BOLT RUNNER arasındaki zevkli mücadele son ayakta birinciliği belirleyecektir. Ayırt etmeden kuponlarınıza yazmanızı öneyiorum. Herkese bol şanslar, bol kazançlar diliyorum...

4
4,10,9,7,14,6,5,11
6,8,1,7,3
1,7,8,9,5
2,8,6,7,3,9
3,15

Haberin Devamı
YORUM YAZ