MENÜ

Malatya'dan forvet harekâtı

Süper Lig’in yeni ekibi, golcü konusunda Bursasporlu iki isim üzerinde çalışıyor. Malatyaspor, Deniz Yılmaz ve Tomas Necid için kapıyı çalarken, bonservis pazarlıkları sürüyor.

Malatya'dan forvet harekâtı

Ertuğrul Sağlam’ı teknik direktörlük koltuğuna oturtan Yeni Malatyaspor, kadro çalışmalarına ara vermiyor. Mutlaka iyi bir forvet alacak olan Süper Lig’in yeni ekibi, Bursaspor’a gözünü dikti. Kadro dışı olduğu dönemde Deniz Yılmaz’ı isteyen Malatya, bu kez Timsah’ın bir diğer forveti Tomas Necid için çalışma başlattı. Her iki futbolcu için de Yeşil-Beyazlı yönetimin 500’er bin Euro’dan kapıyı açtığı öğrenildi.

Malatya ise bu rakamı aşağı çekmeye çalışıyor. Bursaspor’un hocası Le Guen tarafından affedilen Deniz, geçen sezon Süper Lig’de çıktığı 19 karşılaşmada 4 kez rakip fileleri havalandırdı. Necid ise kiralık oynadığı Legia Varşova’da 20 resmi maça çıkıp, 3 gol attı.

8 takviye yaptılar

Malatyaspor şu ana kadar transfer döneminde Issiar Dia, Fabien Farnolle, Ali Dere, Boutaib, Chebake, Nacer Barazite, Yalçın Ayhan ve Emmanuel Dening’i renklerine bağlamıştı. Sarı-Kırmızılılar, 2-3 oyuncuyu daha renklerine bağlayıp transfer dönemini kapatacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ