MENÜ

Dursun Özbek: Şu takıma çeki düzen ver hocam!

Hırvat hocayla yaptığı görüşmede, Galatasaray’ın Temmuz ayında Avrupa’dan elenmesinin büyük bir hayal kırıklığı olduğunu hatırlatan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, “Artık elimizde şampiyonluktan başka çare kalmadı. Şu takıma bir an önce çeki düzen ver hocam” ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek: Şu takıma çeki düzen ver hocam!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kötü gidişe el koydu... Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, teknik direktör İgor Tudor’la yaptığı görüşmede, Östersunds karşısında yaşanan hezimetin hesabını sordu. Her ne kadar Hırvat hocayla yola devam kararı alınsa da, ipleri elinde tutmak isteyen Özbek, sezonun geri kalanıyla ilgili talimatlarını tek tek dile getirdi. Takımın Avrupa Ligi’ne veda etmesinin büyük bir hayal kırıklığı olduğunu hatırlatan başkan, “Bu yaşanan, kabul edilemez bir durum. Ama gönlümüz istikrardan yana. Sana ve ekibine güveniyoruz. Ancak artık elimizde şampiyonluktan başka çare kalmadı. Oynanan futbol da umut vermiyor. Şu takıma bir an önce çeki düzen ver hocam. Biz de gerekli transferleri bir an önce yapacağız” dedi.

Tudor’dan şampiyonluk sözü

39 yaşındaki çalıştırıcı ise başkanın sözlerine yine umutlu ifadelerle karşılık verdi. Östersunds maçlarının bir kaza olduğunu belirten Hırvat teknik adam, “Rakip bizden daha hazırdı. Onların ligi devam ederken bizde sadece bir iki idmana çıkmış oyuncular vardı. Ama bu durumu kesinlikle ligde telafi edeceğiz. Göreceksiniz kısa süre içinde çok daha farklı bir görüntüde olacağız. Yeni transferlerle beraber çok daha iyi yerlere geleceğiz. Şampiyonluk için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Florya’da müthiş baskı

Sarı-Kırmızılı ekipte yeni sezon hazırlıkları Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam ediyor. Dün yapılan sabah idmanında, teknik direktör İgor Tudor topa sahip olma ve yoğun baskı çalışmaları üzerinde durdu. Hızlı koşu çalışmalarıyla devam eden antrenman, çift kale maçla sona erdi. Hırvat hoca, sık sık idmanı yarıda keserek oyuncularına uyarılarda bulundu. Tudor, baskılı, tempolu ve hızlı hücuma çıkan bir ekip oluşturmak istiyor.

Takımda moraller bozuk

Östersunds karşısında yaşanan Avrupa hüsranı ve taraftar tepkisi, futbolcuların moralini yerle bir etti. Florya’da futbolcuların hayli rahatsız durumda olduğu belirtiliyor. Teknik heyet bu duruma çare arıyor. Yöneticiler de artık idmanları daha sık ziyaret ederek oyuncuların sıkıntısını çözmek istiyor. Daha sezon başlamadan yaşanan bu psikolojik çöküşün lig yarışını negatif etkilemesinden çekinen Sarı-Kırmızılılar, yapılacak yeni transferlerle beraber camiada yeniden bir hava yaratmanın hesapları içinde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ