MENÜ

Alvaro Negredo geliyor!

Fikret Orman, kararın verilmesi sonrasında Valencia’lı yıldız için kulübünden gelen, ‘Kiralamayın, bonservisiyle alın’ önerisine olumlu yanıt verdi. Kapıyı 7 milyon Euro’dan (28 milyon TL) açan İspanyollar’a 4 milyon Euro (16 milyon TL) öneren Başkan’ın, transferi bitirmesi bekleniyor.

Alvaro Negredo geliyor!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu dünyaca ünlü bir forvetle güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’da dün beklenen zirve gerçekleştirildi.

Beşiktaş’ın İspanya kampına dün katılan Başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş’le görüşülen golcülerle ilgili son gelişmeleri masaya yatırdı. Taraflar, Alvaro Negredo konusunda anlaşmaya vardı. Güneş’in de hedefteki isimlerden Negredo’ya olumlu bakması sonrasında Başkan’ın, bu ismin transfer görüşmeleriyle bizzat ilgilenme kararı aldığı belirtildi. İspanyol golcü için kulübü Valencia’yla yapılan kiralama temaslarından, “İsterseniz 7 milyon Euro’ya (28 milyon TL) size satalım” cevabını alan Başkan’ın, bu öneriye sıcak bakıp yıldız isim için 4 milyon Euro (16 milyon TL) önerdiği bildirildi. Tarafların, pazarlıklara bu hafta içinde resmiyet kazandırıp ortak bir rakamda buluşması bekleniyor.

Son Kartal Orkan Çınar

Bitirici vuruşlarıyla tanınıyor

Geçen sezon İngiltere Premier Lig ekibi Middlesbrough’ta kiralık olarak forma giyen Alvaro Negredo, 39 karşılaşmada 10 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti. Kariyerinde daha önce; Real Madrid, Sevilla ve Manchester City gibi üst düzey takımlarda forma giyen 31 yaşındaki futbolcu, bitirici vuruşlarına ek olarak hava toplarındaki etkili görüntüsüyle de biliniyor.

Sen neymişsin be Pepe!

‘Beşiktaş’la 1 aydır görüşüyoruz’

Portekiz, İspanya, İngiltere ve İtalya’dan da teklifler alan başarılı oyuncunun, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Beşiktaş’a olumlu baktığı belirtildi. Konuyla ilgili olarak FANATİK’e açıklamalarda bulunan Negredo’nun menaceri Gelu Rodriguez, “Beşiktaş’la 1 aydır görüşüyoruz. Negredo’nun geleceği yakın zaman içerisinde netlik kazanır” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ