MENÜ

Galatasaray'da sol beke Strinic geliyor

Carole’ün yetersiz olduğu Östersunds maçlarında tekrar gözler önüne serilirken, Galatasaray sol bek transferinde harekete geçti. italyan gazeteci Giovanni Scotto da, “Strinic, Galatasaray’da diyebiliriz. Napoli’den ayrılacak” dedi. Galatasaray'ın B planı da hazır.

Galatasaray'da sol beke Strinic geliyor

Galatasaray’da takviyenin şart olduğu bölgelerden biri de sol bek... Carole, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Östersunds karşılaşmalarında performansıyla hayal kırıklığı yaratırken, Sarı-Kırmızılı yönetim görüşmelere tekrar start verdi. 1 aydır gündemde olan Ivan Strinic konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Napoli’de geçen sezon sadece 12 lig maçında görev yapan Hırvat futbolcu, düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor. Napoli’ye yakınlığı ile bilinen italyan gazeteci Giovanni Scotto, Galatasaray-Strinic flörtünün resmi imza ile noktalanacağını duyurdu. Scotto, “Strinic artık Galatasaray’da diyebiliriz. Formaliteler var. Hırvatistan formasını Dünya Kupası’nda giymek için düzenli oynaması gerektiğini biliyor. Tercihini yaptı” dedi.

Tudor’un vatandaşı

italyan basını daha önce Strinic için Galatasaray’ın Napoli ile 3 milyon Euro’ya el sıkıştığını yazmıştı. Kariyeri boyunca 215 maça çıkan 30 yaşındaki Strinic, 9 gol atarken 20 de asist yaptı. Teknik direktör igor Tudor, vatandaşının transferini çok istemişti.

Costa yedekte tutuluyor

Strinic konusunda şu ana kadar herhangi bir pürüz çıkmazken, Galatasaray’ın B planı da hazır. Buna göre Napoli ile anlaşma zemini oluşmazsa rota ispanya’ya çevrilecek. Listede bulunan isim Villarreal’den Jaume Costa. 29 yaşındaki ve 1.71 boyundaki futbolcu geçen sezon La Liga’da 31 maça çıkarken, 1 gol ve 3 asistlik istatistik yakaladı. Costa’nın bonservis maliyeti Strinic’e göre daha yüksek. Cim Bom ispanyol oyuncuyla da dirsek temasını kesmiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ