MENÜ

Adnan Polat: Allah yardımcıları olsun

FANATİK’e konuşan Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat, “Sportif ve ekonomik sıkıntıları görmek zor değil. Riva satışıyla her şeyi çözmek de mümkün değil. Allah Galatasaray’ı şu an yönetenlerin yardımcısı olsun” dedi.

Adnan Polat: Allah yardımcıları olsun

Şirket birleşmesi, Türk Telekom Stadı gibi pek çok önemli sıkıntıyı çözmesine rağmen Galatasaray başkanlığından ayrılışı bir hayli olaylı olan Adnan Polat, Macaristan’da FANATİK’e açıklamalarda bulundu.

Sarı- Kırmızılı kulübün eski patronu, mevcut yönetimin işinin çok zor olduğunu belirtti. Polat, “Allah Galatasaray’ı şu an yönetenlerin yardımcısı olsun. Hem sportif hem de ekonomik olarak sıkıntıları görmek zor değil. Ayrıca sadece Riva satışıyla bu işleri çözmek de mümkün değil. Doğru hamleler, taraftarı tribüne çekecek hamleler lazım” dedi.

‘Stada hiç gitmedim’

Sneijder’in gidişiyle ilgili yorum yapmayacağını belirten Adnan Polat, “Yönetimin tasarrufudur. Transfer politikasıyla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Sonuçta yıldız oyuncular farklıdır, farklı muamele görür. Ama ne yaşandığını bilmiyorum” diye konuştu. Türk Telekom Stadı’na uzun süredir gitmediğini vurgulayan Polat, “Yaşadığım olaylardan ve ayrılış şeklinden sonra bir daha yeni stada hiç gitmedim. Bu kırgınlıktan daha doğal da hiçbir şey olamaz” ifadesini kullandı.

‘Ada işi bitmiştir’

Geleceği merak edilen Galatasaray Adası’yla ilgili de görüş belirten eski başkan, “Galatasaray Adası artık bitmiştir. Oraya gerçekten de zamanında çok büyük emekler harcadık. Ancak gelinen durum itibariyle artık Galatasaray’ın o adayla bir ilişkisi, geleceği olacağını sanmam” yorumunu yaptı. Serkan Hacıoğlu

Haberin Devamı
YORUM YAZ