MENÜ

ÖZET - Real Madrid - Barcelona maç sonucu: 2-0

İspanya Süper Kupa finalinde Barcelona'yı 2-0 yenen Real Madrid, toplamda 5-1'lik skorla kupanın sahibi oldu!

ÖZET - Real Madrid - Barcelona maç sonucu: 2-0

Süper Kupa finali ilk maçında Barcelona'yı deplasmanda 3-1 yenen ve sürprize imza atan Real Madrid, bu avantajı iyi kullandı ve sahasında da Katalanlara şans tanımadı.

5 maç ceza alan Cristiano Ronaldo'nun yokluğunda 1996 doğumlu müthiş yetenek Marco Asensio sahne aldı ve henüz 4. dakikada attığı süper golle Madrid ekibini öne geçirdi. Fransız yıldız Karim Benzema 39. dakikada attığı golle skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

Barcelona 2. yarıda Messi ve Luis Suarez ile gol atmaya çabalasa da, direkleri ve Keylor Navas'ı geçemedi. Zinedine Zidane'ın öğrencileri, ikinci 45 dakikada daha rölanti bir oyun oynadılar ve 2-0'lık skoru korumayı başardılar.

Barcelona'yı çok üstün bir oyunla 2-0 yenen Real Madrid, toplamda 5-1'lik skorla Süper Kupa'ya ulaştı. Cezası nedeniyle maçta arkadaşlarını yalnız bırakan Cristiano Ronaldo, maçın bitimiyle sahaya girdi ve kutlamalarda yer aldı.

Zinedine Zidane ise 2 yıldan kısa bir sürede 2 kez Şampiyonlar Ligi, 2 kez UEFA Süper Kupası, 2 kez İspanya Süper Kupası ve 1 kez de La Liga'yı kazanmış oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ