MENÜ

Juventus'a Bonucci'nin yerine Mats Hummels

Bonucci'yi Milan'a gönderen Juventus, başarılı savunma oyuncusunun boşluğunu Alman futbolcu Mats Hummels'le doldurmak istiyor.

Juventus'a Bonucci'nin yerine Mats Hummels

Juventus savunmaya takviye için kolları sıvadı. Takımın kaptanı ve defansın belkemiği olan Leonardo Bonucci'yi ezeli rakibi Milan'a 40 milyon euro bonservis ile gönderen Torino ekibi, başarılı futbolcunun boşluğunu doldurmak için harekete geçti.

Sport Bild'in haberine göre; Juventus, Alman ekibi Bayern Münih'in stoperi Mats Hummels'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Haziran 2021 yılına kadar Bayern'de sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu için Juve'nin en az 50 milyon euroyu gözden çıkarması gerekiyor.

Bayern altyapısından yetişen Hummels, 2007/08 sezonunun devre arasında Borussia Dortmund'a kiralanmış, daha sonra da sarı siyahlı ekibe 4.2 milyon euroya transfer olmuştu. Münih, Temmuz 2016'da eski futbolcusunu Dortmund'a 35 milyon euro ödeyerek yeniden kadrosuna katmıştı. Tecrübeli stoper, Geçtiğimiz sezon Bayern formasıyla toplamda 42 maça çıkmış 3 gol, 3 asistlik performans oynamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ