MENÜ

Erol Bedir: Bu sene hedefimiz üst sıralar

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Süper Lig’de yeni sezon izleyenlerin gözüne hoş gelecek bir futbol sergileyeceklerini söyledi.

Erol Bedir: Bu sene hedefimiz üst sıralar

Erol Bedir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını şu ana kadar hemen hemen tamamlayıp 8’i yabancı 13 futbolcuyu renklerine bağladıklarını kaydetti.

Takımın şu an durumunun iyi olduğunu belirten Bedir, "Süper Lig’de 26-27 futbolcuyla 18 lig ekibi içinde en hazır takımız. Fazla futbolcu transfer ettiğimiz için bunların bir uyum süreci var. Bu uyum sürecinde Kayseri ve Erzurum’dan sonra Avusturya kampıyla 11 Ağustos’ta başlayacak lige hazır hale gelmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Bedir, Kayserispor’un geçen sezondan daha iyi bir noktada olacağına inandığını dile getirdi.

Eldeki malzemenin iyi olmaması durumunda belirlenen hedefin bir anlamı olmadığını aktaran Bedir, şöyle devam etti:

"Kayserispor, bu yıl biraz daha farklı, daha ses getiren, yukarıları hedefleyen, yani sonuca odaklı bir takım olma yolundadır. Bu bizi beşinciliğe mi, yoksa 10’unculuğa mı taşır. Bunu bizim performansımız, inancımız, gayretimiz ve sahada akıtacağımız ter gösterecektir. 2017-2018 sezonunda çok iyi futbol oynayan, agresif, oyuna sert, fair play çerçevesinde bir takım göreceğiz. Ligde orta sıraların üstünde bir yer hedefliyoruz."

Süper Lig’de iddialı olduklarını vurgulayan Bedir, "Şu anda hepimiz aynı puanda ve averajdayız. İlk hafta maçıyla yavaş yavaş sıralamalar belli olacak. Biz içeride, dışarıda, büyük, küçük, sembol veya şampiyon olmuş takımlar, Anadolu takımları ayrımı yapmadan puanlar için oynayacağız. Bu söylediğimin ne manaya geldiğini de lig başladığında göreceğiz." dedi.

Fikstür değerlendirmesi

Süper Lig’de fikstürün çok fazla bir önemi olmadığını, tüm takımların kendi sahasında ya da deplasmanda birbiriyle oynayacağını kaydeden Bedir, değişen hiçbir şeyin olmadığını, sadece mevsimsel açıdan bir takım sıkıntıların ortaya çıkabileceğine işaret etti.

Bedir, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kayserispor açısından herhangi bir mazeretimiz söz konusu değil. Birinci maçı İstanbul’da Galatasaray’la oynuyoruz. Oyuncuların ekstra motivasyonuna, hocamızın bir şey söylemesine gerek kalmadan şampiyon takımlar Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray’a karşı Anadolu takımları biraz daha iyi motive olurlar. Ondan alacağımız iyi bir sonuçla, kendi sahamızda üst üste Göztepe ve
Osmanlıspor’la oynayacağız. Bunu da bir avantaj olarak görüyoruz. Sahasında maç izlemeye susamış 20-30 bin taraftarımızın bizi desteklemesiyle o maçları da kazanmak istiyoruz."

aa

Haberin Devamı
YORUM YAZ