MENÜ

Hatem Ben Arfa'da son dakika gelişmesi...

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Hatem Ben Arfa ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Oyuncunun menajeri Michael Ouazine, Fransız futbolcunun Türkiye'ye oynamak istemediğini açıkladı.

Hatem Ben Arfa'da son dakika gelişmesi...

Paris Saint Germain'in kamp kadrosunda yer almayan Hatem Ben Arfa'nın geleceği merak konusu oldu.

Çalışmalarını kendisi gibi kadroda yer almayan Serge Aurier ve Krychowiak gibi isimlerle Paris'te sürdüren Fransız futbolcu için, oyuncunun menajeri Michael Ouazine'den, Galatasaraylıları üzecek bir açıklama geldi.

PSG ile 1 yıl daha kontratları olduğunu belirten Ouzaine, ''PSG eğer bizi istemiyorsa, son yıla dair alacağımızı verip yolları ayırabilir. Bunun dışındaki bir ayrılığı kabul etmemiz mümkün değil. Hali hazırda Avrupa'dan takımlarla görüşmelerimiz sürüyor. Ancak Hatem (Ben Arfa) Türkiye'ye gitmek istemiyor'' dedi.

Ben Arfa transferi süreç alabilir...

PSG, kadroda düşünmediği 30 yaşındaki futbolcuya, son yıla dair olan ücretini ödemeden yolları ayırmak istiyor, ancak Ben Arfa cephesi buna yanaşmıyor.

PSG bu burumda, Ben Arfa'nın 1 yıllık ücreti tutarında bir bonservis bedeli talep ediyor. Fakat Ben Arfa'nın transferini gerçekleştirmek isteyen takımlar hem bonservis, hem imza parası hem de yüksek yıllık ücret ödemekten kaçınıyor.

Bu durumda PSG, Ben Arfa'yı herhangi bir bonservis bedeli talep etmeden, son yıla dair ücreti konusunda bir uzlaşmaya varıp takımdan göndermesi gerekiyor.

Tolga Kaplan
'Strinic, sol kanadı tren gibi kullanır'


Haberin Devamı
YORUM YAZ