MENÜ

Paul Le Guen: Bursa'nın özlediği günleri yaşayacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Avusturya kampında FANATiK’e açıklamalarda bulundu.

Paul Le Guen: Bursa'nın özlediği günleri yaşayacağız

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya’da bulunan Bursaspor’da teknik direktör Paul Le Guen, birçok konu hakkında FANATİK’e açıklamalarda bulundu. Fransız teknik adam, hem transfer görüşmeleri hem de Yeşil-Beyazlı ekibin hedefleri hakkında konuştu.

İşte tecrübeli hocanın sözleri:

"Transferlerin henüz bitmediğini söyleyebilirim. Birkaç oyuncu ile belli bir aşama kaydettik. Tabii ki yollarımızı ayıracağımız futbolcular da olacak. Kadromuzu lige en iyi şekilde hazırlıyoruz. Bu kamp bitene kadar, bu takım hazır olacak. Kimse bu konuda endişelenmesin. Bursaspor camiasının özlediği günleri hep birlikte yeniden yaşayacağız. Bunun yolu çalışmaktan geçiyor ve biz de çok iyi çalışıyoruz. Taraftarımızın beklentilerini boşa çıkarmayacağız."

‘Hazırlık maçları bizim için önemli’

“Burada birçok hazırlık maçı oynayacağız. Hazırlık maçlarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Takımın ritim yakalamasını sağlıyor. Burada yapacağımız hazırlık maçlarıyla oyuncularımız hem ritim yakalayacaklar hem de birbirleriyle oynama uyumlarını geliştireceklerdir. Takımın şu andaki durumunda iyi geçireceğimiz bir hazırlık maçları döneminden sonra lige hazır olmaya
yakın olduğunu düşünüyorum.”

‘26-27 kişilik kadro kuracağım’

Şu anda transfer çalışmalarını yürütüyoruz. Yakın bir zamanda açıklayacağımız transferlerde olacak. Ancak takıma yeni isimler katılırken, bazı arkadaşlarımız da tabii ki aramızdan ayrılacak. Önümüzdeki sezon kadroyu 26-27 oyuncu seviyelerinde tutmak istiyorum. Kafamdaki ideal sayı bu. Çünkü 35 kişi olursak, kimse bize fayda sağlayamaz. Ben bu şekilde çalışmayı doğru bulmuyorum.”

‘Yeniden bu heyecanı yaşamak çok güzel’

“Uzun zamandır kulüp takımı çalıştırmıyordum. Yeniden bu heyecanı yaşamak oldukça güzel. Şimdi sıra bu heyecanı, taraftara da yaşatmaya geldi. Hep beraber güzel bir sezon geçirmek istiyoruz. Bursaspor camiasını layık olduğu en iyi yerlere getirmeye çalışacağız.”

‘Deniz Yılmaz’ın affedilmesini istedim’

“Deniz’in, kulübün çıkarları doğrultusunda bize faydalı olabilecek bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Şu anda bizim için en önemli olan şey diyalog ve karşılıklı iletişim. Bunu da en doğru şekilde kurmaya çalışıyoruz ve çalışacağız. Deniz de bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkacak. Eminim ki o da geçmişi geçmişte bırakarak her ne yaşandıysa onları geçmişte bırakarak bizimle alçak gönüllü bir şekilde çalışmalarına başlayacak ve takım için doğru olan neyse onu yapacak. Ben kendi tarafımdan sorumluluğumu aldım. Birisinin sorumluluğu alması gerekiyordu. Deniz’in takıma katılmasını istedim. Umarım Bursaspor’un çıkarları adına doğru bir karardır. Deniz’e iyi bir sezon diliyorum.”












Haberin Devamı
YORUM YAZ