MENÜ

Beşiktaş Khouma Babacar için teklifini yaptı

Gignac'ın transfer çalışmalarından eli boş dönen Beşiktaş, listedeki başka isim Khouma Babacar'a yöneldi. Fiorentina'da forma giyen forvet oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Kartal'ın yaptığı teklif belli oldu.

Beşiktaş Khouma Babacar için teklifini yaptı

Beşiktaş golcü transferinde Senegalli Khouma Babacar konusunda ısrarcı ve kadrosunu katmak için harekete geçti. Siyah beyazlılar, Fiorentina'da forma giyen 24 yaşındaki santrfor için ikinci teklifini yaparak 7 milyon euro önerdi.

Babacar ile Temmuz 2019'a kadar sözleşmesi olan ve 12 milyon euro isteyen İtalyan ekibinin yarın siyah beyazlı kulübe bir yanıt vermesi bekleniyor. Babacar için Fiorentina ile görüşmelere devam eden Beşiktaş, golcü transferinde bütçeyi zorlamak istemiyor.

Resmen açıklandı! Ersan Adem Gülüm Adelaide United'ta

Teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla isteği golcü transferini İspanya kampına yetiştirmek için yoğun çaba harcayan siyah-beyazlıların bir hafta içinde bu problemi çözmesi bekleniyor.

Babacar geçen sezon ne yaptı?

Babacar geçen sezon çıktığı 30 maçta 14 gol atan Babacar, bunların 9'unu sağ ayak, 1'ini sol ayak, 4'ünü ise kafayla kaydetti.

Kaynak: Sabah

Portekiz'den sürpriz iddia: Eduardo Salvio


Gignac'ta son dakika! Beşiktaş'ı reddettiler...

Haberin Devamı
YORUM YAZ