MENÜ

Sneijder Türkiye'den ayrıldı! Havaalanında açıklama yaptı

Galatasaray'la yollarını ayıran Wesley Sneijder, Türkiye'den ayrıldı. Sabah saatlerinde havaalanına gelen tecrübeli futbolcu, "Galatasaray'da bazı sorunlar yaşadık ama artık gidiyorum. Tudor'un tercihine saygı duyuyorum' dedi.

Sneijder Türkiye'den ayrıldı! Havaalanında açıklama yaptı

Galatasaray'da bir devir sona erdi. Sarı kırmızılıların yıldız futbolcusu Wesley Sneijder ile dün resmen yollar ayrıldı.

Sneijder, bu sabah saatlerinde Hollanda'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na geldi. Burada beINSPORTS'un sorularını yanıtlayan Hollandalı futbolcu, yaşanan süreçle ilgili sorulan soru üzerine "Bazı sorunlar yaşadık ama artık gidiyorum. 10 numaralı formanın Belhanda'ya verilmesi hocanın tercihiydi. Ancak Belhanda da çok kaliteli ve iyi bir futbolcu. Buna saygı duyuyorum" dedi.

Galatasaray, Wesley Sneijder'i KAP'a bildirdi

Sneijder, "Galatasaray'da önemli başarılar yaşadık, kupalar kazandık. Şu an gelecekle ilgili bir planım yok. Şu an Hollanda'ya dönüyorum. Ondan sonrası göreceğiz. Benim Galatasaray kariyerimde birçok anım var. 'Juventus maçında attığım gol en iyisiydi' diye ayıramam." sözlerini sarf etti.

Sneijder, babası ile birlikte Hollanda'nın yolunu tutarken, havaalanında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Dursun Özbek çok sinirlendi! Igor Tudor güvenini yitirdi


Florya’da Sneijder protestosu

Sneijder Türkiyeden ayrıldı Havaalanında açıklama yaptı



Haberin Devamı
YORUM YAZ