MENÜ

2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na doğru

İşitme Engelliler Karate Milli Takımı Antrenörü İbrahim Ercin, İşitme Engelliler Olimpiyatları ile ilgili, "Hedefimiz Sofya’daki oyunlardan daha iyi bir sonuç elde etmek." dedi.

2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na doğru

İşitme Engelliler Olimpiyatları Medya Direktörlüğünden yapılan açıklamaya göre, 18-30 Temmuz’da Samsun’da yapılacak oyunlarda mücadele edecek Karate Milli Takımı, 2013’te Sofya’da yapılan oyunlarda elde edilen 6 madalyanın üzerine çıkmayı hedefliyor.

Ercin, 24 sporcu ile Türk olimpiyat kafilesinin en kalabalık branşı olduklarını belirterek, "Kadroyu Türkiye Şampiyonası birincileri ve ikincilerinden oluşturduk. Bazı sporcuları iki üç kategoride kullanabilirdik ama bütün sporcular görev alsın diye her kategoriye bir sporcu koyduk. İnşallah, hepsinden madalya bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Sofya’da ferdi kategoride 1 altın madalya aldıklarını hatırlatan Ercin, "Hedefimiz Sofya’daki oyunlardan daha iyi bir sonuç elde etmek. Takımlarda da en az 1 şampiyonluk kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Sofya’da şampiyon olan takımın madalya umutlarından Fatih Çiçek ise 2013’teki başarısını devam ettirmek istediğini dile getirdi. Fatih, "Samsun’daki hedefim tekrar şampiyon olmak ve Türk bayrağını dalgalandırmak." dedi.

Ercin’in yanı sıra Uğur Sezginer, Osman Ayhan, Ahmet Çelebi, Adnan Çelen, Feray Erel ve Nurkan Kayacık’ın görev yaptığı Milli Takım kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Gamze Kersteci, Osman Kula, Melek Morgil, İrem Özkar, Brak Can, Rümeysa Akyüzlü, Mehmet Ali Sapmaz, Melek Dereköy, Volkan Kardeşler, Şükrü Dündar, Fatih Çiçek, kader Işık, Sena Sönmez, Rezzan Işık, Zeliha Işık, Fatih Akbulut, Abdullah Ataş, Şaban Köse, Yücel Taşkulak, Burak Tiryaki, Oğuzhan Genç, Rıfat Onay, Doğan Kazmacı, Ümit Özçevik.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ