MENÜ

Göksel Gümüşdağ: Roma, Cengiz Ünder'i satarsa %20 hakkımız olacak

Medipol Başakşehir, Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder için basın toplantısı düzenledi. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Roma'nın Cengiz Ünder'i satması helinde %20 pay alacaklarını açıkladı.

Göksel Gümüşdağ: Roma, Cengiz Ünder'i satarsa %20 hakkımız olacak

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder için basın toplantısı düzenledi. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Altınordu'dan €600.000'e aldığımız Cengiz Ünder'i, €15.000.000'a Roma'ya sattık. Bu Türkiye rekorudur. Roma eğer Cengiz Ünder'i satarsa, oradan da bir %20 hakkımız olacak. Ben inanıyorum Cengiz'e, transfer de yapacak" açıklamasında bulundu.

Gümüşdağ daha sonrasında "Manchester City, Cengiz'i alsaydı kiralayacaktı. Roma direkt oynatacağı için Roma'ya karar verdik, gitse yarın oynar. Cengiz'den bu kadar kolay ayrılacağımızı tahmin etmiyordum. Kardeşim çok hızlı tarih yazdı. Dualarla uğurlayacağız. Cengiz ahlakı düzgün. Annesi, babası muhterem insanlar, onu da orada yalnız bırakmayacağız. Mevlüt'e Gökhan'a da söyledim" açıklamasında bulundu.

Adebayor'dan Beşiktaş açıklaması

Cengiz Ünder:O Formayı alacağım

Göksek Gümüşdağ'ın açıklamalarının ardından sözü Cengiz Ünder aldı.

Cengiz'in açıklamaları şöyle;

Üzerimde emeğim olan herkese teşekkür ediyorum. Benim için Roma'ya gitmek gurur verici, yeni heyecan, stresliyim. Roma'da ilk 11'de oynamak istiyorum. Monchi'nin genç oyunculara verdiği fırsatı biliyorum, hocası da. Roma direkt düşündü, karar vermek zor olmadı. Roma, İtalya'nın en büyüklerinden. Salah, Liverpool'a gitti. El Shaarawy ve Perotti ile yarışacağım, o formayı alacağım. Burada nasıl çalıştıysam orada da yapacağım. Abdullah Avcı bana güvendi, hep oynattı. Roma'da da iyi olacak. Altınordu'ya 10 yaşında geldim. Seyit Mehmet Özkan getirdi. Türkiye'nin en büyük altyapısı. Dünyanın sayılı kulüplerinden birine gidiyorum. İtalya'da en büyük 3'ten biri. Umarım oradan da daha büyüklere imza atarım. David Silva'yı çok beğeniyorum, idolüm.

Başakşehir'in rakibi Club Brugge oldu



Haberin Devamı
YORUM YAZ