MENÜ

Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta kalacak mı? Açıkladı

Beşiktaş'ta takımın bel kemiği olan Atiba Hutchinson, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kanadalı futbolcu, Beşiktaş'taki geleceği hakkında konuştu.

Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta kalacak mı? Açıkladı

Beşiktaş'ta futbolcuların basın toplantıları devam ediyor. Bu kez mikrofonun başına Atiba Hutchinson ve Ryan Babel geçti.

Atiba Hutchinson'ın açıklamaları şu şekilde:

İyi bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bu dönem zordur, eski gücünüzü yakalamak için iyi hazırlanmanız gerekir. Bazı alışkanlıklarımızı tekrar hatırlamak istiyoruz. Sezona iyi başlangıç yapmak için buradaki çalışmalar çok önemli.

Marcelo bizim için çok önemli bir parçaydı. Benim onunla iyi bir ilişkim vardı. Hollanda'dan bu yana olan bir ilişkimiz vardı. Önemli bir oyuncuydu ayrıldı. Pepe çok önemli ve deneyimli bir oyuncu. Kazanma karakterine sahip bir futbolcu. Burada büyük bir etki yaratacaktır. Bizim de ondan çok öğreneceğimiz şeyler olacak. Takıma katkısı büyük olacak.

Adebayor'dan Beşiktaş açıklaması

Geçen sezon uzun bir sezondu birçok maç oynadık. Çok yoğun bir takvimin içerisindeydik. Geçen sezondan memnunum. Bazı sakatlıklarım oldu, performansımdan memnun değildik. Takım olarak şampiyon olduk. Ben yine elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bazı alışkanlıklarım var, bunları değiştirmeden aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim.

Geçen sezonun en üzücü anlarına gelirsek, sakatlanarak takıma katkı verememem beni çok üzmüştü. Ama nihayetinde şampiyon olmuştuk. Takım için 2 üzücü durumumuz var. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamamamız ve UEFA Avrupa Ligi'nde penaltılarla elenmemiz.

Marcelo resmen Lyon'da

Maç maç hareket edeceğiz. Burada en önemlisi şu: lige iyi giriş yapmaya çalışacağız. İyi giriş yaptığımız takdirde özgüvenimiz daha da iyi olacaktır.

Gerçekten olağanüstü. Takım ileriye doğru gitti. Stat buna büyük bir katkı yaptı, tesisler yenilendi. Burası Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi bu tartışılmaz. Doğru insanlarla devam edildikçe Beşiktaş daha ileriye taşınacaktır.

Benim favorimde 3'lü. Stadyuma dönmeyi 4 gözle bekliyoruz. Bizim için özel bir yer. Oraya çıkmayı 4 gözle bekliyoruz.

Şu anda burada devam eden bir sözleşmem var. Ben burada çok memnunum, ailem burada çok memnun. Taraftarlarımız beni çok sevdi ve çok sahip çıktılar. Odaklandığım tek nokta gelecek sezon. Ne zaman ne olacağı belli olmaz.

Şu anda hala futbol oynamaya devam ediyorum. Böyle planlar yapmıyorum ama emeklilikten sonra yine futbolun içerisinde yer almak isterim.

Beşiktaş'ın Gignac ısrarı sürüyor




Haberin Devamı
YORUM YAZ