MENÜ

Erol Bedir: Sabri Sarıoğlu imzaya kaldı

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, "Sabri ile prensip anlaşmasına vardık. İş imzaya kaldı"’ dedi.

Erol Bedir: Sabri Sarıoğlu imzaya kaldı

Kayserispor’un transfer sezonunun başından bu yana ısrarla istediği Galatasaray’ın ve milli takımın tecrübeli oyuncusu Sabri, dün gece İzmir’den uçakla Erzurum’a geldi. Palandöken Dağı'ndaki otelde Başkan Erol Bedir, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çakmak Uyar ve sportif menajer Erdem Kemaloğlu’ndan oluşan transfer komitesiyle masaya oturan Sabri, 2 saat süren toplantının sonunda saat 21.00 sıralarında 2 yıllık sözleşme teklifini kabul etti.

BAŞKAN BEDİR: AVUSTURYA KAMPIMIZA KATILACAK

Başkaı Erol Bedir, Erzurum kampını yaptıkları otelde gerçekleştirilen görüşmenin olumlu sonuçlandığını ve el sıkıştıklarını söyledi, "Henüz mukave imzalamadık ama Sabri ile prensipte anlaştık. Kendisini yıllarca oynadığı Galatasaray’ın renktaşı olan kulubümüzde görmekten mutluluk duyduk. Kendisi bir mani olmazsa mukavele imzayıp, Avusturya kampımıza katılacak’’ diye konuştu.

WELLİNTON SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Öte yandan ailevi sorunlarını bahane ederek Kayseri kampına katılmayan, Erzurum kampına ise gecikmeli olarak katılan golcü futbolcu Wellinton, ailevi sorunlarını ve diş ameliyatını mazeret gösterdi. Wellinton, bu sabah TFF’nin istediği sağlık raporu için Erzurum’daki bir hastanede sağlık kontrolünden geçti.

Oktay ENSARİ / KAYSERİ, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ