MENÜ

Simon Kjaer, Milan'ın yedek gücü!

Fenerbahçe'den Simon Kjaer'i transfer etmeyi planlayan İtalyan kulübü Milan'ın neden şu ana kadar resmi teklif yapmadığı ortaya çıktı.

Simon Kjaer, Milan'ın yedek gücü!

Simon Kjaer'i kadro derinliği için düşünen ve ilk aşamada ilk 11’de oynatmayı hedeflemeyen Milan’ın takımdaki bazı savunmacılarla yolları ayırdıktan sonra Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı, bu nedenle de transferi ağırdan aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe’nin Danimarkalı futbolcusu Simon Kjaer’in Milan’a transferi ile ilgili henüz resmi bir teklif yapılmış değil. Sarı-lacivertli yönetim, bu konuyla ilgili kendilerine yazılı ve resmi olarak hiçbir talebin gelmediğini ısrarla vurguluyor. Bunun temel sebebinin ise İtalyan kulübünün, Kjaer’i daha çok yedek kulübesi için düşünmesi olduğu öğrenildi.

Milan Sportif Direktörü Mirabelli de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada net bir şekilde Kjaer ile ilgilendiklerini ancak takımdaki bazı savunmacılarla yolları ayırmadan bu transferin gerçekleşmeyeceğini ifade etmişti. Bu nedenle Milan, öncelikle kadrosunda düşünmediği alternatif stoperleri göndermeye çalışıyor. Bunun gerçekleşmesinin ardından Kjaer için resmi bir teklif söz konusu olacak.

QNB'den Fenerbahçe'ye teklif var!

Danimarkalı futbolcuyu kadro derinliği için düşünen İtalyan ekibi bu sezon ciddi transferler yaptı. Villareal’den Musacchio ile savunma hattını güçlendiren Milan, Kjaer’i alternatif olarak düşündüğü için somut adım atma konusunda acele etmiyor.

Anlaştı iddiası

İtalyan basınına göre ise Milan ve Kjaer arasında bir anlaşma söz konusu. Hatta Danimarkalı futbolcu, Fenerbahçe’den aldığı yıllık 4 milyon euroluk ücret İtalyan ekibine fazla geldiği için indirime gitmeyi kabul etti. Futbol hayatını Avrupa’da sürdürmek isteyen Kjaer uzun süredir ayrılık planları yapıyordu. Bu nedenle bu fırsatı kaçırmamak adına transferin gerçekleşmesi için maaşından fedakârlık etmeyi göze aldı. (Skorer)

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu bombası!

Haberin Devamı
YORUM YAZ