MENÜ

Fenerbahçe yeni sezon forma fiyatı ne kadar? Ne zaman satışa çıkacak?

Fenerbahçe'nin 2017-2018 yılında giyeceği formalar resmen açıklandı. Yeni formalar, Fenerbahçe taraftarı ile buluşacak. Formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, , “FARKINI ORTAYA KOY” olarak ortaya çıktı. Peki yeni sezon forma fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa cıkacak gibi soruların cevabı haberimizde...

Fenerbahçe yeni sezon forma fiyatı ne kadar? Ne zaman satışa çıkacak?

Aykut Kocaman yönetiminde yeni transferleri ile güçlü bir kadro kuran Fenerbahçe 2017-2018 sezonunda giyeceği 3 yeni formayı taraftarının beğenisine sundu. Yeni sezon formaları Efsane Çubuklu, Sarı ve Yeşil formalar olacak. Fenerbahçe yetişkin formaları 169 TL, genç formaları 129 TL ve çocuk formaları ise 119 TL’lik satış fiyatıyla, 8 Temmuz itibariyle satışa sunulacak.

Efsane Çubuklu Maç Forması


Fenerbahçe’nin vazgeçilmezi Efsane Çubuklu Maç Forması’nın bu sezonki tasarımında 103 golle şampiyon olunan, rekorlarla dolu 88-89 sezonunun çubuklu formasından esintiler görülüyor. Sade çizgilerle tasarlanan 2017/18 Çubuklu Maç Forması, lacivert V yaka detayıyla dikkat çekerken, omuz bölümünde adidas’ın simgesi üç bant, sırt kısmında ise geçtiğimiz sezondan farklı olarak altta çubukların devam ettiği düz lacivert bir zemin mevcut. #FARKINIORTAYAKOY sloganıyla, Fenerbahçe’nin büyük taraftarıyla buluşan formanın tanıtımını Fenerbahçe’nin sembol ismi Volkan Demirel yaptı. Çubuklu forma aynı zamanda, adidas’ın Stadium to Street konsepti doğrultusunda, sadece sahada değil, hayatın her alanında giyilebilmesi için taraftarların beğenisine sunuluyor.

Fenerbahçe yeni sezon forma fiyatı ne kadar Ne zaman satışa çıkacak

Sarı Maç Forması

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün iki ana renginden biri olan sarı renk, Fenerbahçe’nin başarılarına duyulan hayranlığı tasvir eder. 2017/18 sezonu Fenerbahçe Sarı Forma da, taraftarın uzun yıllardır özlemle beklediği sarı renkli tasarımı ile öne çıkıyor. Deplasman karşılaşmalarında giyilecek formanın yanlarında bulunan lacivert üç bant ile birleşen beyaz polo yakası ve kol uçlarındaki beyaz detayı ise Fenerbahçe’nin kuruluş renklerine ithaf edildi. Futbolcuların performansına üst düzey katkı sağlayacak Climacool teknolojisine sahip adidas 2017/18 Fenerbahçe Sarı Forma, aynı zamanda adidas’ın Stadium to Street konsepti doğrultusunda, sadece sahada değil, hayatın her alanında giyilebilecek.

Fenerbahçe yeni sezon forma fiyatı ne kadar Ne zaman satışa çıkacak

Yeşil Maç Forması

Fenerbahçe 2017/18 sezonunda hem iç saha hem de dış saha alternatifi olarak tasarlanan yeşil renkteki 3. forma, Fenerbahçe’nin logosundaki palamut dalından ilham alınarak tasarlandı. Logo içerisinde sarı lacivert renkler arasında yükselen yeşil palamut dalı, Fenerbahçe’ nin güç ve kudretini sembolize ederken, yeşil renk ise yükselen bu kudret için başarının kaçınılmaz olduğunu ifade eder. Yeni başlayacak olan 2017/18 futbol sezonunda başarının simgesi olacak olan yeşil forma, adidas’ın Stadium to Street konsepti doğrultusunda, sadece sahada değil, hayatın her alanında giyilebilmesi için taraftarların beğenisine sunuluyor.

Fenerbahçe yeni sezon forma fiyatı ne kadar Ne zaman satışa çıkacak


Fenerbahçe A Futbol Takımı’nın 2017/18 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, adidas’ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan ClimaCool®teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını arttırıyor.

Yeni sezon Fenerbahçe forma fiyatları


2017/18 sezonu Fenerbahçe yetişkin formaları 169 TL, genç formaları 129 TL ve çocuk formaları ise 119 TL’lik satış fiyatıyla, 8 Temmuz itibariyle, Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi (www.fenerium.com.tr), adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresinde taraftarların beğenisine sunuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ