MENÜ

PSG'den Ben Arfa kararı!

Son dönemde adı Türk kulüpleriyle anılan Ben Arfa için kulübü kararını verdi. PSG Sportif Direktörü, oyuncunun avukatına takımdan ayrılabileceğini iletti

PSG'den Ben Arfa kararı!

PSG ile Hatem Ben Arfa arasında kriz büyüyor. Transfer döneminin gözde futbolcuları arasında yer alan ve ismi Türk kulüpleriyle anılan Ben Arfa için Fransız ekibinden flaş bir karar geldi.
Paris Saint Germain, bir yıllık sözleşmesi kalan Hatem Ben Arfa'yla yollarını ayırmak istediğini oyuncunun avukatına iletti. Kulübün Sportif Direktörü Antero Henrique, Ben Arfa'nın ayrılmakta serbest olduğunu belirtti. Fransız basınında da geniş yer bulan haberde PSG'nin Ben Arfa için gelecek cazip teklifleri değerlendireceği belirtildi.

Ben Arfa kalmak istiyor

PSG'deki ilk sezonunda takımın hücum rotasyonunda kendine yer bulamayan ve 5 Nisan'daki Fransa Kupası çeyrek final maçından beri sahaya çıkamayan Ben Arfa ise sözleşmesini tamamlamak istiyor. Geçtiğimiz hafta Eurosport'a konuşan oyuncunun menajeri Michel Ouazine, Paris'teki şanslarını sonuna kadar zorlamak istediklerini söylemişti.

Ben Arfa geçtiğimiz sezon 32 maçta forma giydi ve takımına 4 gol, 7 asistle katkı verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ