MENÜ

Kayserispor'da Asamoah Gyan imzalıyor

Bursaspor’un kapısından dönen Asamoah Gyan’ı Kayserispor kaptı. Sarı-Kırmızılılar, Ganalı yıldızı 1.5 milyon Euro’dan 3 yıllığına kadrosuna kattı. Espinoza’ya da imza attıran Kayseri, Sabri’yi bugün açıklayacak.

Kayserispor'da Asamoah Gyan imzalıyor

Süper Lig’de şu ana kadar 12 oyuncuyu renklerine katan Kayserispor transferin en hareketli takımı oldu. Sarı-Kırmızılılar Şili, Romanya, Sırbıstan, Belçika, Türkiye A milli takımları ile Türkiye A2, U21 ve U20 milli takımlarından genç ve tecrübeli oyuncuları kadrosuna topladı. Son bombalar ise yolda. İç Anadolu ekibi, dünyaca ünlü forvet Gana milli takımının golcüsü Asamoah Gyan ile her konuda anlaştı. Prensipte büyük ölçüde el sıkışılan Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’nun durumu ise bugün netlik kazanacak. Gyan’a yıllık 1.5 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme öneren Kayserispor, artı 1 yıl da opsiyon koyarak bu transferi bitirdi. Sabri Sarıoğlu’nun da kalan pürüzlerin giderilmesinin ardından imza atması bekleniyor.

Espinoza imzayı attı

Şili Milli Takım oyuncusu Gonzalo Espinoza da dün akşam saatlerinde Kayseri’ye gelerek yönetimle kalan detayları görüşüp sözleşmeye imza attı. Geride kalan sezonu Chile’de geçiren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu çift yönlü stiliyle öne çıkıyor.

Welliton sorunu çözülmedi

Bu arada sağlık sorunlarını gerekçe gösterip kampa katılmayan Welliton’da önemli gelişmeler yaşanıyor. Wissel Kobe ve Cerezo Osaka gibi Japon takımlarından teklif aldığı öğrenilen Brezilyalı forvet, Kayseri’den ayrılmak istiyor. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim bu transfere izin vermiyor. Kayseri Yönetimi’nin Welliton için 3 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ