MENÜ

Galatasaray'ın gözdesi Konoplyanka konuştu

3 transferi bitirerek kampa yetiştiren Galatasaray yönetinin yeni gözdesi Ukraynalı oyuncu Yevhen Konoplyanka... Schalke 04 forması giyen kanat oyuncusundan transferi ile ilgili açıklamalar geldi.

Galatasaray'ın gözdesi Konoplyanka konuştu

Galatasaray'ın kanat adaylarından Yevhen Konoplyanka flaş açıklamalar yaptı.

Alman Bild Gazetesi'ne konuşan Ukraynalı oyuncu, eski teknik direktörü Weinzierl için söylediği "Korkak" ifadesine açıklık getirdi. Bir milli takım oyuncusu olarak ilk 18'e alınmamın kendisini yaraladığını ifade eden Konoplyanka, "Anlam veremediğim birçok olay vardı. Eğer takıma uymuyorsam problem yok. Ama herhangi bir gerekçe gösterilmeden takımdan kesildiğimi hissettim" ifadelerini kullandı.

Yeni teknik direktör Domenico Tedesco ile birlikte takıma dönmek istediğini ifade eden Ukraynalı, "Hocanın güvenini hissettiğimde bu beni daha da güçlendiriyor" dedi.

Takıma adapte olmak için Almancası'nı geliştireceğini belirten Koonplyanka, "Almanca öğrenmek için büyük bir tutkum var. Ama son birkaç ay benim için kolay geçmedi. O yüzden istediğim kadar öğrenemedim" şeklinde konuştu.

OsmanlısporFK parodi hesabının rekor kıran paylaşımları...

Galatasaray kiralamak istiyor...

Galatasaray Schalke 04'ün gözden çıkarmaya hazırlandığı Konoplyanka için kiralık teklifi sunmaya hazırlanıyor. Bu sezon için daha fazla bonservis bedeli ödemek istemeyen yönetimin, “Satın alma garantili opsiyon maddesi” sayesinde mali anlamda sıkıntıya girmekten kurtulmayı amaçlıyor.

Yevhen Konoplyanka kimdir?

Doğum tarihi: 29 Eylül 1989 (27 yaşında)
Doğduğu il: Kirovograd / SSCB
Boyu: 1,76 m
Uyruğu: Ukrayna
Mevki: Forvet - Sol Kanat
Ayak: Sağ ayak
Güncel piyasa değeri: 10,00 milyon €
Son sezon performansı: 29 maç, 7 gol, 2 asist
Oynadığı takımlar: Dnipro, Sevilla, Schalke

Eski yıldızlar şimdi ne yapıyorlar: Mario Jardel

Haberin Devamı
YORUM YAZ