MENÜ

Galatasaray'dan Konoplyanka ve Lemina atağı

2017/2018 sezonu için müthiş transferlerle takımı takviye eden Galatasaray'da iki oyuncunun alınması için harekete geçildi. Hedefte Yevhen Konoplyanka ile Juventus’tan Mario Lemina var.

Galatasaray'dan Konoplyanka ve Lemina atağı

Transferde şov yapan Galatasaray durmuyor! 2 isim daha geliyor...

Bruma ve Podolski’nin satışından elde ettiği geliri Gomis, Belhanda ve Maicon’a yatıran Galatasaray'da kadroya katılacak yeni oyuncular için kiralama formülü gündeme geldi.

Gazete Habertürk'ün haberine göre; transferde durmak bilmeyen Özbek yönetimi, listesine aldığı Schalke 04 forması giyen Yevhen Konoplyanka ile Juventus’tan Mario Lemina’yı kiralamak için harekete geçti.

10 Temmuz Pazartesi son dakika Galatasaray transfer haberleri

MALİYET HESAPLARI YAPILIYOR

UEFA’nın Finansal Fair-Play kurallarını da dikkate alarak bir daha mali anlamda sorun yaşamak istemeyen Sarı-Kırmızılılar’ın, iki yıldız için de “Bu sezon için kiralayalım, seneye satın alalım” teklifinde bulundukları öğrenildi.

Her iki oyuncu için de satın alma garantili öneride bulunan Galatasaray’ın gelecek yıl oluşacak transfer bütçesiyle 7-8 milyon Euro arasında değişen bonservis bedellerini ödemeyi kabul ettiği ifade edildi.

Bu formülle bu sezon için daha fazla bonservis bedeli ödemek istemeyen yönetimin, “Satın alma garantili opsiyon maddesi” sayesinde mali anlamda sıkıntıya girmekten kurtulmayı amaçladıkları kaydedildi. (Habertürk)

Fernando Muslera: Sneijder'in kalmasını isterim

Haberin Devamı
YORUM YAZ