MENÜ

Beşiktaş'tan forvet transferi için bomba isim - 7 Temmuz Cuma

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri - 7 Temmuz Cuma... Pepe ile kadrosunu güçlendiren Kara-Kartal gözünü forvet transferine dikti. İşte Beşiktaş için Fanatik gazetesi ve diğer mecralarda yer alan transfer haberleri ve detaylar...

Beşiktaş'tan forvet transferi için bomba isim - 7 Temmuz Cuma

Savunmasını Pepe gibi dünya yıldızı ile güçlendiren ve Şampiyonlar Ligi'ne muhteşem bir kadro ile girmeye hazırlanan Beşiktaş'ta forvet arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Aboubakar'ın gelme ihtimali iyice azalırken Mario Gomez ismi bir kez daha gündeme geldi. 7 Temmuz Cuma son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve tüm detaylar haberimizde...

FORVETE YENİ ADAY SANDRO WAGNER

Pepe transferiyle birlikte savunmayı sağlama alan Beşiktaş’ta şimdi rota forvet transferi. Aboubakar konusunda uğraş verilmesine rağmen henüz somut bir gelişme yok. Siyah-Beyazlılar, Porto ve Lorient’in bonservis rakamını aşağı çekmelerini bekliyor. Listedeki diğer isimlerle ise görüşmeler devam ediyor.

Chelsea’den Remy ve Manchester City’den Bony için temaslarını sürdüren Beşiktaş’ın gündemine yeni bir golcü geldi: Sandro Wagner.

Hoffenheim forması giyen 29 yaşındaki dev forvet, geçen sezon Bundesliga’da çıktığı 31 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırdı, 4 de asist yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş’in istediği pivot forvet tanımına uyan Wagner, 1.94 boyunda. Hava toplarında etkili olan ve hücum bölgesinde yaptığı servislerle dikkat çeken başarılı futbolcu, Konfederasyon Kupası’nda Almanya Milli Takım formasını da terletti.

2019’a kadar sözleşmeli

Piyasa değeri 6.5 milyon Euro olarak gösterilen Sandro Wagner’in Hoffenheim ile 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş dev forvet için harekete geçerken, önümüzdeki günlerde temasların hızlanması bekleniyor. Kartal’ın bu transferdeki planı, satın alma opsiyonuyla birlikte oyuncuyu kiralamak.

MARIO GOMEZ SEVDASI BİTMİYOR


Pepe’nin gelişinin ardından önceliğini forvet transferine veren Beşiktaş Yönetimi, Aboubakar’da istediği sonucu alamayınca alternatif isimleri masaya yatırdı.

Pepe ile Portekiz’de yapılan pazarlıklar esnasında, İstanbul’da bir transfer zirvesi gerçekleştiren siyah-beyazlıların, gündeme gelen Mario Gomez için bir çalışma gerçekleştireceği öğrenildi.

Başkan Fikret Orman’ın, Pepe ile yapılan imza töreninin ardından Gomez’in Wolfsburg ile sözleşme uzattığını hatırlatmasına rağmen, bazı yöneticilerin “Bütçe nedeniyle bonservisle golcü almak yerine, satış opsiyonlu birini kiralamak, mali açıdan bizim için daha iyi” şeklinde konuştukları ortaya çıktı. Alman golcünün geçen seneye göre, İstanbul’a geri dönmeye daha ılımlı baktığı da öğrenilirken, yönetim bu ismi artık listenin üst sıralarında tutmaya başlayacak.

GRAZIANO PELLE DE GÜNDEMDE

Geçtiğimiz sezon da sık sık Beşiktaş ile anılan Graziano Pelle’yi de gündemine alan siyah-beyazlı yönetim, forvet transferinde acele etmeyecek. Çin’in, Luneng takımında oynayan İtalyan golcünün, tekrar Avrupa liglerine dönme isteğini bilen Beşiktaş, bu oyuncunun menajeriyle de temasa geçecek. (Skorer)

YUSUF ERDOĞAN SÜRPRİZİ

Önümüzdeki sezon yine 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Beşiktaş, sadece ilk 11 için transfer görüşmeleri yapmıyor, kadro derinliği yaratmaya da çalışıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in istediği isimlerden biri Trabzonspor’dan eski öğrencisi Yusuf Erdoğan.

Güneş, Yusuf’un hem Quaresma hem de Babel’e iyi bir alternatif olabileceğini düşünüyor. Beşiktaş’ın Yusuf konusunda ne kadar ciddi olduğu ise Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın açıklamalarından sonra ortaya çıktı.

Dün, kulübün gündemini değerlendiren Ay, Yusuf Erdoğan konusunda “Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüştüm. Kendileri bu oyuncuyla ilgili Beşiktaş’a bir sözlerinin olduğunu söyledi. Onların transferle ilgili kendi aralarında bir anlaşmaları var. Beşiktaş ile görüşecekler. Biz de onun sonucuna göre bakacağız” dedi.

BEŞİKTAŞ'IN ORKAN ÇINAR İÇEN DEVREDE

Olcay Şahan için devre arasında Trabzonspor’a kolaylık sağlayan ve sadece 200 bin Euro bonservis bedeli isteyen Beşiktaş, Yusuf konusunda Bordo-Mavililer’den kolaylık bekliyor. Gündemdeki bir diğer kanat oyuncusu ise Gaziantepspor’un genç futbolcusu Orkan Çınar.

BEŞİKTAŞ'TA FORVETE İKİ ADAY DAHA

Yabancı forvet transferinde önceliği Vincent Aboubakar’a veren Beşiktaş yönetimi, en azından 1 yıl daha kadrosunda tutmak istediği Kamerunlu futbolcunun gelmeme olasılığına karşılık alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Chelsea’den Diego Costa ve Tigres’ten Andre-Pierre Gignac’ın da aralarında olduğu çok sayıda yıldızla temas kuran siyah beyazlıların gündemine son olarak Şilili Eduardo Vargas ve Kolombiyalı Miguel Borja geldi. Tüm çabalarına rağmen Aboubakar’ın bonservisinde hak sahibi olan Porto ve Lorient kulüpleriyle henüz anlaşma sağlayamayan Beşiktaş yöneticileri, Vargas ve Borja’nın kulüpleri ve menajerleriyle görüşmelere başladı.

Vargas, Şili’nin yıldızı

Şili Milli Takımı’nın asları arasında yer alan ve son olarak FIFA Konfederasyonlar Kupası’nda ter döken Eduardo Vargas, Meksika’nın Tigres Kulübü’nde forma giyiyor. Geçtiğimiz ocak ayında Hoffenheim’dan 6 milyon Euro’ya geldiği Tigres’te 11 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 2 gol kaydetti. Avrupa kariyerinde Napoli, Valencia ve Queens Park Rangers takımlarında da oynadı. Beşiktaş’ın gündemindeki diğer isim Miguel Borja ise kariyerini Brezilya’nın Palmeiras Kulübü’nde sürdürüyor. 24 yaşında ve 1.83 metre boyundaki Kolombiyalı forvet, halen devam eden Brezilya Ligi’nde 10 maça çıktı, 1 asist yaptı. Borja, Kolombiya Milli Takımı’nda da 2 kez forma giydi.
İlişkili Haber

Aboubakar için haber bekleniyor

Beşiktaş yönetimi, piyasa değerleri en az 6 milyon Euro olan Borja ve Vargas’ı daha önce bir futbolcuda olduğu gibi ‘satın alma opsiyonlu’ olarak transfer etmeyi planlıyor. Oyuncuların kulüplerinin önceliği oyuncuları satmak. Ancak, Beşiktaş’ın iyi bir teklifle gelmesi durumunda kiralayabileceklerini bildirdiler. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon hazırlıklarının başlamış olması nedeniyle forvet transferini bu hafta içinde bitirmeyi planlıyor. Aboubakar için Lorient ve Porto kulüplerinden haber bekleyen siyah beyazlılar, olumsuz yanıt gelmesi durumunda Borja ve Vargas’tan birini kiralayacak. (Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ