MENÜ

Fenerbahçe'den Beiranvand'a SMS'li takip!

Fenerbahçe'nin Beiranvand transferi için Persepolis'ten olumsuz yanıt aldığı ancak buna karşın 24 yaşındaki file bekçisiyle ilgilenmeyi sürdürdüğü öne sürüldü. Kalecinin atılan SMS'e yanıt vermediği iddia edildi.

Fenerbahçe'den Beiranvand'a SMS'li takip!

Kaleci transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye, İran'dan kötü yanıt geldi. Sarı-lacivertlilerin ilgilendikleri isimler içerisinde yer alan Persepolis takımının kalecisi Alireza Beiranvand'ın Fenerbahçe'nin ilgisini geri çevirdiği belirtildi.

'Tahran'a geldiler' iddiası

İran basınındaki haberlere göre kulübüyle sözleşmesi devam eden futbolcu için Fenerbahçe'nin teklifine olumsuz yanıt geldi. Ancak buna karşın sarı-lacivertliler ilgisini sürdürmeye devam etti.

Volkan Demirel’den dev fedakârlık

Fenerbahçe'nin görevlendirdiği kişilerin Tahran'a da gittikleri detayına da yer verildi. Beiranvand'ı telefonla arayan Türk yetkililerin ayrıca oyuncuya SMS de attıkları ancak kalecinin bu aramalara yanıt vermediği belirtildi. Kalecinin tamamen kulübün tavrına göre hareket etmeye karar verdiği ifade edildi.

'Persepolis'te kalmak istiyorum'

İran Milli Takımı'nın kalesini de koruyan 24 yaşındaki file bekçisi, Fenerbahçe iddialarının doğru olup olmadığı yönündeki soruya "Bunu doğrulamayacağım ya da yalanmayacağım. Ben Persepolis'te devam etmek istiyorum. Bu sene iyi işlere imza attık. Gelecek sezon da önemli başarılar yakalamak istiyoruz" yanıtını verdi.

Kaynak: Skorer

Transfer sezonunun değişmeyen 11'i!

Haberin Devamı
YORUM YAZ