MENÜ

Ersun Yanal: Trabzonspor hep daha iyiye

Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal, dört gözle transferlerin kampa yetişmesini beklerken, bir taraftan da yeni dönemin kurgusunu hazırlıyor. Deneyimli hoca, rekabetin artmasıyla çok daha pozitif bir takım kimliğine bürüneceklerinden emin.

Ersun Yanal: Trabzonspor hep daha iyiye

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Başkan Muharrem Usta’nın vereceği müjdelere kilitlendi. Transferlerin yeni sezon hazırlık kampına yetişmesini dört gözle bekleyen deneyimli çalıştırıcı, bir yandan da 50. yılın kurgusunu hazırlıyor. Yakın çevresiyle hedeflerini paylaşan Bordo-Mavililer’in hocası, taraftarı çok heyecanlandıracak ifadeler kullanıyor. Fırtına’nın ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu ve genel olarak çok beğenilen oyun formatını geliştirmekte kararlı olan Yanal’ın mesajları özetle şu çerçevede:

‘Kimseye önyargım yok’

“Bizim önceliğimiz sezonun geneline yayılacak olan bir pozitif futbol felsefesi. Kırıkgan olmayan, her zaman üzerine koyarak ilerleyeceğimiz bir yapı. Bunun için de elimizdeki mevcut kadroyu geliştirecek oyuncularla ilgileniyoruz. Buradaki rekabeti artıracak isimler yani. Her zaman söylüyorum; benim kadromda olan, beraber kampa gideceğimiz hiçbir oyuncuma olumlu ya da olumsuz bir ön yargım yok. İlerleyen süreçte yapacakları ya da yapamadıkları onları öne çıkaracak.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ