MENÜ

Ersun Yanal'ın adamı Paletta

Başkan Usta’nın Milan’dan istediği İtalyan, her özelliğiyle teknik direktör Ersun Yanal’ın istediği stoper... 1.90’lık boyuyla defansın kaptanı olması planlanan 31 yaşındaki futbolcu, sürekliliği ve hücumlara yaptığı sürpriz katılımlarla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ersun Yanal'ın adamı Paletta

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kucka için gittiği İtalya’da bir de sürprize imza atmış, Milan’ın 2 stoperinden birini almak için teklif yapmıştı. O isimlerden birinin Zapata, diğerinin ise Paletta olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak teknik direktör Ersun Yanal’ın aradığı özelliklere sahip oyuncu olarak birkaç adım öne geçen futbolcu ise Paletta...

Gerekli mesajı yolladı

Milan ile geçtiğimiz sezon 32 maça çıkan 31 yaşındaki oyuncuyu savunmanın kaptanı yapmayı planlayan Ersun Yanal’ın Paletta’nın 1.90’lık fiziğinden, sürekliliğinden ve hücumlara yaptığı sürpriz katılımlarından etkilendiği öğrenildi. Başkan Muharrem Usta’ya da bu yöndeki talebini ileten Ersun Yanal’ın böylece defans hattını iyice sağlama alabilecekleri telkini yaptığı da gelen haberler arasında.

Milan kolaylık yapacak

Paletta cephesinde ise gelişmelerin hızlı seyretmesi bekleniyor. Milan’da yıllık ortalama 1 milyon Euro (4 milyon TL) kazanan deneyimli stoperin 2018’e kadar olan sözleşmesine rağmen Trabzonspor’un vermeyi planladığı 2 milyon Euro’luk ücrete ‘evet’ demesi bekleniyor. İtalyan devinin ise bu transfer için oyuncusuna her türlü kolaylığı yapması öngörülüyor.

KÜNYESİ

D.Tarihi:15 Şubat 1986
D.Yeri: Longchamps
Ülkesi: İtalya
Kulübü: Milan
Pozisyon: Stoper
Sözleşmesi:30.06.2018
Boy: 1.87
Ayak: Sağ
Oynadığı Takımlar: Banfield, Liverpool, Boca Juniors, Parma, Atalanta
Milli Takım: İtalya (3 maç)

Haberin Devamı
YORUM YAZ