MENÜ

Ankara at yarış tahminleri - Şair Gençer O'nun yorumları

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Ankara at yarış tahminleri - Şair Gençer O'nun yorumları

27 Haziran Salı Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

BABAEMİR çok uygun rakipleri buldu

1.Ayak: Bu grupta on dönemde KV kazanmış olan Yükselim favorimdir. Girdiği koşularda 1400 metrede iki birincilik yapan ve son dönemde kazandığı bu iki koşu ile dikkat çeken Yükselim Başpehlivan, Katı Semih, Şafak Vakti, Kırım Beyi gibi isimleri geçmişti. İmparator, Katı Semih ve Sezar rakip olarak gördüğüm atlardır.

2.Ayak: Son yarışında Arapaho kazanırken ikinci kalan Babaemir bu grupta birinciliğin güçlü adayıdır. Rakipleri arasında çok iyi netice almış güçlü isimlerin olmaması bu tayın Ankara’da hazırlıklarını yapıp Bursa’da elde ettiği ikincilik sonrasında risk alıp yatkın olduğu pistte tek yazabiliriz. Wannabe ünlü kısrak Klubnika’nın yavrusu ve ilk kez kum koşacak olup sürprizi yapabilir.

3.Ayak: 2 yaşlı dişi İngiliz taylarının yer alacağı bu grupta ilk şansı 2 nolu Diana’ya vereceğim. Lady Willpower gibi mükemmel taylar veren bir kısrağın yavrusu olan bu tay ilk galibiyetinde umut vermişti. Rakipleri kaliteli White Fire ve Amerika’nın önde gelen tay babası Into Mischief yavrusu olan Arrow olacaktır.

4.Ayak: 1900 metredeki çim yarış Doruhan gibi ünlü bir at adına yapılacak. Koşu favorim 1 nolu Kutup olacak. Elde ettiği başarılar ile bu yarışlarda sürekli olarak ağır kilo çıkan bu atın bir yerde kazanacağı rakipler arasında olması şansını artırmaktadır. 6 nolu Sabrinin atı baba kardeşi ve en ciddi rakibidir. Daha sonra Enirkerem ve Akarnejat sürpriz şansa sahiptir.

5.Ayak: 1600 metrelik bu yarışta çok iyi form tutan Turbocu bir kez daha öne çıkacaktır bu atın eksik koştuğu kum pistte bile kazandığı bu dönemde çimde bulduğu yarışlarda kazanması normal sonuç olur. 2 nolu İdealist rakip yazacaklara önerimdir.

6.Ayak:
Girdiği koşularda iyi sonuçlar alan James Bond birkaç koşudur kolladığım bir at olup bir kez daha favorimdir. Aynı şekilde çimde iyi koşan ve istikrarı yakalayan Kiss Your Hands ikinci şanslı atımdır. Daha sonra Wow So Nice, Memedim, Matiz ve Grand Spring diğer şans verdiğim atlardır.

3,1,6,8 // 2 // 2,6,5 // 1,6,3,2 // 3,2 // 13,9,3,1,11,12

Haberin Devamı
YORUM YAZ