MENÜ

TFF 1.Lig'de transfer yarışı...

TFF 1.Lig ekipleri yeni sezonda takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. İşte son dakika haberleri...

TFF 1.Lig'de transfer yarışı...

TFF 1.Lig ekipleri yeni sezonda takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. İşte son dakika haberleri...

Semih’e Ümraniye talip

Eskişehirspor’daki sözleşmesi sona eren Semih Şentürk’ün yeni sezonda hangi takımın formasını giyeğeceği merak konusu. 1. Lig’den çok sayıda teklif alan 34 yaşındaki futbolcuya son talip olan takım ise Ümraniyespor oldu. Yeni sezonda; kaçırdığı Play-Off’u yakalamak isteyen Kırmızı-Beyazlılar’ın tecrübeli forvetten yanıt beklediği kaydedildi. Semih, bu sezon 21 maçta 12 gol attı.

Caner resmen Giresun’da

Transferin en hızlı takımı Giresunspor bir oyuncuda daha mutlu sona ulaştı. Yeşil-Beyazlılar; Balıkesir, Osmanlı, Alanya ve son olarak Malatyaspor’da şampiyonluk yaşayan tecrübeli sağ bek Caner Arıcı’yı bitirdi. 1 yllığına kiralık olarak kadroya katılacak futbolcuyla imzalar birkaç güne kadar atılacak.

Hakan, Es Es’i bekliyor

Her sezon Fenerbahçe’den kiralık olarak bir takıma gidip ortaya koyduğu performansla 1. Lig’de adından söz ettiren Hakan Çinemre, geride kalan yılı da aynı şekilde Eskişehir’de getirmişti. Sarı-Lacivertli takımda sözleşmesi devam eden başarğılı stopere yine çok sayıda talip var. Ancak Hakan’ın Eskişehirspor’daki belirsizliğin giderilmesini beklediği ifade edildi.

Bahattin’i Adana kaptı

Süper Lig’e veda eden Adanaspor, geri dönüş için kolları çabuk sıvadı. Gökhan Meral, Yener Arıca transferleriyle dikkatleri çeken Turuncu- Beyazlılar, son olarak da Manisaspor’un forveti Bahattin Köse ile her konuda anlaştı. Tarafların bugün sözleşme imzalamaları bekleniyor.

Elyasa’ya Başkent yolu

Küme düşen Gaziantepspor’da sözleşmesi sona eren kaptan Elyasa’ya TFF 1. Lig’den teklif yağıyor. Tecrübeli savunmacı için özellikle sezon başında hocalığını yapan İsmail Kartal’ın devrede olduğu konuşuluyor. Ankaragücü’yle sözleşme imzalayan deneyimli teknik adamın Ankaragücü’ne güçlü bir takım yapmak adına birçok eski öğrencisiyle görüştüğü ifade ediliyor.

Altınordu iyice gençleşti

Sezon hazırlıklarına cuma günü Selçuk’ta başlayacak Altınordu’nun 29 kişilik kamp kadrosunun yaş ortalaması, genç oyuncu sayısının artmasıyla birlikte 21’e indi. Kadroda Altınordu patentli tam 22 oyuncu yer alırken, geçen sezon forma giyen gençlere ek olarak Cihan Topaloğlu, Ozan Can Oruç, Şahan Akyüz, Rıdvan Özdemir, Çağrı Oğuz, Caner Aktaş, Mutlu Aksu Doğan ve Onur Demir de A Takım ile birlikte hazırlık kampında yer alacak.

Denizlispor’da iç harekat

Yeni sezon için 29 Haziran’da topbaşı yapacak olan Yeşil-Siyahlılar, Brezilya’dan gelecek Moritz ve prensip anlaşmasına varılan Sankoh’la sözleşme imzalayıp, küçük pürüzler yaşanan Cenk’le anlaşarak kadroyu tamamlayacak.

Karşıyaka’da Ali Kemal serbest

Karşıyaka’da 88 bin TL tutarındaki alacağı için kulübe federasyon kanalı ile ihtarname gönderen kanat oyuncusu Ali Kemal’le ipler koptu. Parası yatırılmadığı için serbest kalma hakkı kazanan Ali Kemal, sözleşmesini feshetti.

Bucaspor’a hücum var

Bucaspor’un geçen sezon profesyonel yaptığı orta saha oyuncusu Saruhan Fındıkçı, Süper Lig kulüplerinin radarına girdi. Kasımpaşa ve Bursaspor’un Saruhan için kapı aldığı öğrenilirken Başkan Ahmet Doğan ise şimdilik teklifleri geri çevirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ