MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

Fanatik Hipodrom yazarlarından Ercan Fırtına'nın, Şanlıurfa at yarış tahminleri...

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

ŞANLIURFA YORUMLARIM

1. AYAK : Bu yarışın start hakeminin o beyaz bayrağı indirdiği ve kapakların açıldığı anı hayal ediyorumda acaba süratli safkan Royal Ashley dış startlara yakın numarasından dolayı öne çabucak gelecekmi yoksa içerden nebilim Ebu emir filan bundan atik davranıp liderliği alıp başkaca bir şeylermi olacak bir tek orasını kestiremiyorum, yoksa bilsemki Royal Ashley liderliği alıp üç boy, dört boy, hadi virajın orda eskiden bazen yapıyordu 6 boy filan yapıp sonlarda atak yapanlara karşılık vererek kazanmazmı diye kendime çok ama çook soruyorum ya bakalım artık diyorum çünkü film karşı düzlüğün ortasında sanki kesiliyor adeta. Anızarbos, Flaze, Vıctory Charm filan rakip poziyonundalar gibi ama gende ilk ayak olması geriye dönüşün olmaması bakımından insan ister istemez kendi kendine lan acaba ıcıkta keşke şöylemi etseydim diyor be usta. O açıdan bugün kesinkez iki kupon yapacam ve kontra kuponuma değişik şeyler yapacağım. Hadin hayırlısı inşallah.

2. AYAK : Bu koşuda her şey olur abi benden söylemesi arkadaş. Bugüne kadar hep geri gelmiş bir tay aniden çıkıp 35lira ganyanla gelebilir abi, kesinkez kapatılması taraftarıyım, çünkü ne ucu ne bucağı belli değil bu koşunun, yook yoook vallahi billahi acaip karışık bir tay koşusu yoksa aşk olsun yani gerekeni yapmazmıyım abi.

3. AYAK : Blue Lıfe ve ekürileri ile öne aldık, Unıverse ufak ufak ses vermeye başladı, Saraçkızı Mesafe kısa gelmez ise neden olmasın derim, Strong Shuttle nedense en eşkillendiğim at, Aıgaı ve Golden Countess sürpriz isimler.

4. AYAK : Altunbir için diyecek fazla sözümüz yok ama Sipan2 ı nolur nolmaz bulunsun işte diyerek yazacağım, yok be arkadaş bazen belli olmuyor işte, en azından yanında bir sigortam olsun istedim yoksa kötü niyetimiz yoktur.

5. AYAK : Gerçek gücüne koşa koşa gelmeye başlayan Euprates banko tabi tay koşusu ve mesafe kısa olduğunu unutmamak lazım startı iyi alıp güzel bir yer temin etmek lazım aman hele en geride bekleyeyim filan dersek düzlükte cırmalar cırmalar dururuz arkadaş. Yok abi ben söylimde sonra niye demedin keşke deseydin olmasın icabında.

6. AYAK : Ezhatım Hatım siklet avantajı var bunu hissediyorum lakin Gönülhanım, Kalender Kız, Ayşerose, Tekfordungülü, Beybinin Kızı, Aeverim, Elmasor, Frenk Bağı, Sonsevincek Medya ve Tumbulsabuha bu skıntılı yarışın ve son ayağın az buçuk geliri olan kızları olup, hepinize bol şans ve huzur dolu günler diliyorum, hoş kalın hoşca kalın bizde kalın. Saygılarımla. I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

ŞANLIURFA ALTILIM
( 5-1 ) ( HEPSİ ) ( 4-7-10-11-1-2 ) ( 3-1 ) ( 3 ) ( 11-12-3-4-5-2-8-10-15-9-7-13 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ