MENÜ

Fenerbahçe'de kaleci belirsizliği

Sarı-Lacivertliler, Davip Ospina konusunda bir türlü Arsenal ile anlaşma sağlayamadı. Kolombiyalı’nın alternatifi Kameni ise daha fazla beklemek istemiyor.

Fenerbahçe'de kaleci belirsizliği

Fenerbahçe’de Fabiano sakatlandıktan sonra yollar ayrılmıştı. Yönetim, hemen kaleci arayışlarına başlamıştı. Sarı-Lacivertliler, David Ospina ile görüşüp 4 yıllık ön anlaşma sağlasa da transfer bir türlü noktalanamadı. Kolombiyalı’nın yeni sezondaki ilk bomba olması beklenirken, Arsenal’le yapılan görüşmelerde ödeme planı konusundaki anlaşmazlık aşılamadı. İki kulüp 3.5 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden el sıkışsa da İngilizler parayı peşin isteme inadından vazgeçmedi. Bu nedenle Ospina transferinde mutlu son gelmedi.

Kameni mesaj gönderdi

Yönetimin b planı olarak düşündüğü ve anlaşma sağladığı Malaga’lı Carlos Kameni, yaklaşık 2 haftadır haber bekliyor. 33 yaşındaki file bekçisi, kulübe gönderdiği son mesajda daha fazla beklemek istemediğini ve Fenerbahçe’nin son kararını bir an önce vermesi gerektiğini iletti. Sarı-Lacivertliler’ın bu hafta kaleci transferine nokta koyması bekleniyor.

Kamptan önce imzalıyor

Fenerbahçe Yönetimi, sözleşmesi sona eren isimlerden Hasan Ali Kaldırım’la anlaşma sağlayıp kontratını 3 yıllığına uzatmıştı. Kaptan Volkan Demirel’le yapılan görüşmelerde de 2 yıllık mukavele için el sıkışıldı. Ancak imza bir türlü atılmadı. Aykut Kocaman, yöneticilerle yaptığı görüşmede bu konuyla ilgili bir ricada bulunarak, “Volkan Demirel bu takımın en önemli parçalarından biri. Bana her konuda destek olacak. Topuk Yaylası kampı başlamadan önce sözleşmesini uzatalım, kafası rahat olsun” ifadelerini kullandı. Yönetimin de bu talebe olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Kaptan Volkan’la, cumartesi gününe kadar yeni sözleşmenin imzalanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın devrim planı



Haberin Devamı
YORUM YAZ