MENÜ

Antalyaspor'dan çifte bomba! Aatif ve Mevlüt Erdinç...

Jeremy Menez, Maicon, Aydın Karabulut ve son olarak Boffin’i alarak bombaları ardı ardına patlatan Antalyaspor’dan iki flaş hamle daha. Kırmızı-Beyazlılar, Mevlüt Erdinç ve Aatif’ı da renklerine bağlamak için önemli mesafe katetti.

Antalyaspor'dan çifte bomba! Aatif ve Mevlüt Erdinç...

Ligin dibinde aldığı takımı Avrupa kapısına kadar getiren Rıza Çalımbay, Antalyaspor tarihinin en güçlü kadrosunu tek tek kurmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü Jeremy Menez’i renklerine bağlayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Akdeniz ekibi, Aydın Karabulut, Maicon ve Boffin’i de alarak adeta şov yapmıştı.

Son gelişmelere bakılırsa zirveye oynamayı hedefleyen Antalyaspor’un durmaya hiç niyeti yok. Rıza Çalımbay’ın Sivas’ta çalıştığı dönemde Bulgaristan’dan 150 bin Dolar’a alarak yıldızını parlattığı Fenerbahçeli Aatif, Güney ekibinin listesinin bir numarasında. Sosa transferinden maliyeti nedeniyle vazgeçen Antalya, Sarı-Lacivertli takımda geleceği merak konusu olan Faslı yıldızla görüştü, büyük ölçüde anlaştı. Transfer yalnızca Aykut Kocaman’ın vereceği karar kaldı.

Mevlüt de istiyor

Asıl bomba ise Fransa’dan. Sezonu Metz’te geçiren, 24 maçta 6 golü bulunan Mevlüt Erdinç de Antalyaspor’un radarına girdi. Başakşehir’in de devrede olduğu ifade edilen oyuncunun tercihini Antalya’dan yana kullanmayı planladığı ifade edildi. Edinilen bilgiye göre Antalyaspor bu iki transferi de 7 Temmuz’da başlayacak olan Bolu kampına kadar yetiştirmeyi amaçlıyor.

Survivor yarışmacılarının büyük değişimi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ