MENÜ

Beşiktaş'tan Rami seferi

Formasına 3. yıldızı takan Beşiktaş, hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde takıma direkt katkı yapacak bir savunmacı almak için harekete geçiyor.

Beşiktaş'tan Rami seferi

Kara Kartal, stopertransferi konusundaki ilk hedefini Sevilla'nın Fransız yıldızı Adil Rami olarak belirledi. Yıldız futbolcu ve temsilcisiyle bugün Paris'te bir araya gelecek yönetim, tecrübeli ismi Siyah-beyazlı formayı giyme konusunda ikna etmeye çalışacak.

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, listesinde bulunan isimlere temaslara hız verdi. Bu doğrultuda önceliği İspanya la Liga ekibi Sevilla'nın Fransız stoperi Adil Rami'ye veren Beşiktaş Yönetimi, 31 yaşındaki futbolcu ve menajeriyle bugün Paris'tebir araya gelecek. Sevilla'dan ayrılma kararı alan tecrübeli futbolcuyu Şampiyonlar ligi faktörüyle ikna etmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar gelecek hafta içerisinde de bu transfer konusunda istediğini almayı hedefliyor.

Fiyatı 2 milyon Euro

Sevilla'da 2 sezondur forma giyen Rami, İspanyol temsilcisinde bu süre boyunca 78'i ilk 11'de olmak üzere 79 maça çıktı. Kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan başarılı futbolcunun, takımın başına yeni getirilenEduardo Berizzo'nun kadro alternatifleri arasında yer almaması sebebiyle yol ayrımına gelmişti. La Liga ekibinin de 2 sezon önce Milan'dan 3.5 milyon Euro'ya aldığı Rami'yi 2 milyon Euro, karşılığında göndermeye sıcak baktığı belirtildi.

Safa Can Konuksever

Haberin Devamı
YORUM YAZ