MENÜ

İstanbul at yarış tahminleri - Şair Gençer O'nun yorumları

Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

İstanbul at yarış tahminleri - Şair Gençer O'nun yorumları

23 Haziran Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

VICTORY IS OURS Arjantin Jokey Kulübü’nde Kürsüye ilk sırada çıkar

Yazar: Şair Gençer O

1.Ayak: Cuma’dan başlayacak olan Gazi haftası yarışlarında Haliç G1’de şampiyonlar bir arada olacak. İlk olarak şans vereceğim arıkan Yıldırımbey olacak. Geçen yarışında iyi bir sprint atan bu at hala üzerindeki fazlalığı atmamış gibiydi. Buna rağmen elde ettiği üçüncülüğü iyi olan bu atın bu kez daha etkili koşmasını bekliyorum. Yumuşak olan pistte kazanan Touch the Wolf hızlı artacak sıcaklık ile normale dönen pistte Yıldırımbey’in rakibidir.

2.Ayak: Arjantin Jokey Kulübü koşusu 2400 metrede ve çim pistte yapılacak olup uygun rakipleri bulan Victory Is Ours kazanmaya yakın atım olup banko önereceğim. Arka arkaya sert yarışlar koşan ve Fly By Me’nin olmadığı bu grupta Abbas yolcu’nun vereceği tempoyu iyi değerlendirecek olan Victory Is Ours kazanmaya yakın isim. Sonlarda sallanırsa Oğlum Berat, Abbas Yolcu ikilisi devreye girebilir.

3.Ayak: Gazi için puanı yetiyor olmasına rağmen 1600 metrede ideal mesafesindeki bu yarışı tercih eden Copperfield kazanmaya yakındır. Three Valleys taylarının kısa-orta mesafe başarısı ortada ve Copperfield 1.34.68 koştuğu mesafede zor geçilir. Yine de yanına yazalım diyeceğim İncediken, Grey Cloud ve Churchill Fire ile cazip bir isim bekleyebiliriz.

4.Ayak: ilki yaşlı tayların 1100 metre çim pistte Şartlı-1 koşuda ilk kez mücadele edeceği yarış sürprize açık gözüküyor. Koşuda ilk şansı vereceğim tay 9 nolu Şeker Hanım olacak. Şeker Ağa, Beyaz Bulut, Zerafet, Cesur ve Tacım isimli koşan ve 69 bin ila 806 bin lira arasında kazanan yavruları olan Şeker Ayşe şimdi karşımıza Victory Gallop’dan olan ikinci tayı ile çıkıyor. İlk olarak Beyaz Bulut’u vermişti ve idman durumu iyi olan Şeker Hanım kazanabilir. Rakibi olarak Ceylinim, Bold Move, Gray Girl yazılabilir. Yüksek kan hattına sahip olan Wilaya’nın ilk koşacak tayı Pan River’dan Seraphic olup sürpriz önerimdir.

5.Ayak: Begüm Atman Karataş Koşusu’nda 2000 metre sentetikte Macadamia ilk atımdır. Bu pistte start aldığı iki koşuyu da kazanan Macadamia favorimdir. Bu tayın rakipleri içinde öne çıkanlar sentetikte seri halde kazanan Yağmurun Fısıltısı, iyi bir tay olan Senoş, son çim yarışlarını ölçü almadığım Erendira ve Cep Durak olacaktır.

6.Ayak: 2000 metrede yapılacak olan Hand-16 koşuda ilk şansı 1 nolu Alemin Kralı’na vereceğim. Çok iyi durumda olduğunu ahır ekibinden öğrendiğim bu atın 2000 metre sentetikte katıldığı 5 koşunun 3’ünü kazanmış olması favori olmasına yeterlidir. Osman Dede son başarılı ikinciliği sonrasında bu pistte de etkili koşacaktır. Karacabey Aslanı ve Erayhan sürpriz şansı verdiğim atlardır.

10.9 // 7 // 6,9,8,4 // 9,3,2,5,8 // 1,9,8,4,3 // 1,5,7,9

Haberin Devamı
YORUM YAZ