MENÜ

Dursun Özbek: Tudor, bize 'Beni alır mısınız?' dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TRT Spor'da Spor Bahane programının konuğu oldu. Sarı Kırmızılılar'ın başkanı transferler ve diğer gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Igor Tudor'la ilgili bir bilgiyi ilk kez paylaşan Özbek, Hırvat hocanın, 'Ben Karabük'ten ayrılıyorum, beni alır mısınız?' dediğini söyledi.

Dursun Özbek: Tudor, bize 'Beni alır mısınız?' dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TRT Spor'da Spor Bahane programının konuğu oldu. Sarı Kırmızılılar'ın başkanı transferler ve diğer gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dursun Özbek'in açıklamaları şöyle:

"Galatasaray'a hizmet ederken yorulma diye bir şey söz konusu değil. Yoğun günler geçiriyoruz. Dolu dolu 12 ay. Avrupa Ligi maçlarımızdan dolayı sezonu çok erken açıyoruz. Bu sezon Galatasaray'a tatil yok."

"Bildiğiniz gibi Galatasaray Sportif AŞ halka açık bir şirket. Bizim transferleri KAP'a açıklamadan söylememiz mümkün değil.Transferlerde son imza atmadan her şey değişebilir. İmzalar atılmadan kesin konuşmak da doğru değildir.Şu mesajı verebilirim, takımımızda bayağı bir eksilme oldu, çok oyuncu ayrıldı. Eksiklerimizi bilerek hazırlandık."

'En kısa sürede açıklayacağız'

"Taraftarlarımız şundan emin olsunlar, yapacağımız transferler onları gayet mutlu edecek. Uzun süre bu takıma hizmet edecekler. En kısa sürede transferlerimizi açıklayacağız, taraftarlarımız duyacaklar."

'Transferde sıkıntı yok'

"Transferde sıkıntı yok aslında. Fakat kontrat imzalıyorsunuz. Kontratta bir sürü husus var. Bu maddelerde titiz davranıyoruz. Transferde gün sayıyoruz. Bu niye bu kadar konuşuluyor, şey yapılıyor? Bizim bütün derdimiz ilk maçtan önce kampa getirmek."

'20 günden önce transfer biter'

"Transferde bir sıkıntı yok. Bütün derdimiz kamptan önce getirmek. 20 günden önce biter. Tudor'dan yönetime gelen listeyi scout ekibimize veriyoruz. Çok başarılı bir scout ekibimiz var. Scout ekibimiz bu listeden belirli oyuncuları şartlara göre listeliyor ve bize geri veriyor. Biz de tekrar Tudor'la konuşuyoruz."

"Ben bir oyuncuyu aldım getirdim, al antrenör oynat... Böyle bir sistem Galatasaray'da yok!"

'Ben bir iş adamıyım'

"Finansal sorunlardan arınmış bir Galatasaray'ı benden sonraki yönetime bırakmak istiyorum. Ben bir iş adamıyım. Hiçbir şekilde kamuoyunu yanıltmak gibi bir amacım yok. Buna bir sebep de yok. Galatasaray 3 ayda bir denetleniyor zaten. Bir yanıltma olsa dahi bu denetlemelerde her şey ortaya çıkar."

'Galatasaray'ın kasasına 2 milyar TL girecek'

"Riva'dan toplamda 2 milyar TL gibi bir paranın Galatasaray'ın kasasına girmesini bekliyoruz. Kimse yaptığımız projeleri küçümsemeye kalkmasın."

'Sabri ileride Galatasaray'a dönebilir'

"Sabri benim şahsen takımın içinde en sevdiğim oyuncu. En kötü zamanlarda bile takıma hizmet etmiş, kendine takım aramamış. Bazen ayrılıklar kaçınılmaz oluyor. Bu profesyonel bir olay. Sabri'nin bu hassasiyeti göstermemesi lazım. Kişisel değil. Sabri ileride başka görevlerde Galatasaray'a dönebilir. Sabri'nin alınganlık göstermesine gerek yok."

'Tudor, bize kendisi geldi'

"Tudor kendisi gelip bize söyledi. 'Ben Karabük'ten ayrılıyorum, beni alır mısınız?' dedi. Biz Tudor'u zorla elinden kolundan tutup mu getirdik?"

'Biz değil, Bruma istemedi'

"Bruma ile sözleşme yenilemek istedik ama o istemedi. Galatasaray'da artık forma giymek istemediğini ve kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini ifade etti."


Galatasaray, Belhanda ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Haberin Devamı
YORUM YAZ