MENÜ

Bursaspor ava başladı

Paul Le Guen’i teknik direktörlük koltuğuna oturtan Bursaspor, transferde resmen düğmeye bastı. Stopere Ekong’u, sağ beke Sabaly’i almak isteyen Timsah, Kasımpaşalı Andre Castro için de gözünü kararttı.

Bursaspor ava başladı

Yeşil-Beyazlılar’da hareketli günler yaşanıyor. Teknik direktör sorununu Fransız Paul Le Guen ile çözen ve 2 yıllık sözleşme imzalayan Bursaspor, transfer avına da başladı. Timsah, stoper ve sağ bek bölgesine yapılacak takviyelerde önemli mesafe katetti.

Yeşil-Beyazlılar, bonservisi PSG’de olan ve geçen sezon Bordeaux’ta kiralık oynayan Youssouf Sabaly’i kiralamaya hazırlanıyor. 24 yaşındaki sağ bek için geri sayım başlarken, stopere de Gent forması giyen William Ekong gelecek. 23 yaşındaki Hollandalı futbolcu 1.91 boyunda. Esas bomba ise Andre Castro.

Castro’ya 1 milyon Euro

Daha önce adı Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan 29 yaşındaki Portekizli yıldız için Timsah gözünü kararttı. Bursa, Kasımpaşa ile sözleşmesi biten ve geçen sezon 33 lig maçında oynayıp, 6 gol, 3 asistlik etkili bir performans ortaya koyan Castro’ya senelik 1 milyon Euro garanti ücret önerdi. Başarılı oyuncu düşünmek için süre istedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ