MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Bursa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

23 Haziran Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

OSMANGAZİ’de denk güçler

1.AYAK:AMANOS, çimdeki yarışını önemsemiyorum, anneden kardeşi ‘’Forte’’ gibi kumda daha iyi koşacak izlenimi veriyor, pilotu istese aynı kiloya burda bence şanslı olan atlardan başkasına binebilirdi, öncelikle yazalım. Rakip gördüğüm ilk isim BELLA AMIGA, 1900’deki yarışında eksik koştu, bana göre anneden kardeşi süratli kısrak ‘’Galvanlı’’ gibi mesafe sınırları var, bu mesafede yazılır. DEKMAN, 5 ay aradan sonra iki yarış gördü, birinde 5 boy, birinde 3 boy makina da oyalandı, artık yeterli düzeye ulaştığı kanaatinde olduğum kondüsyonuyla startdan düzgün çıkarsa sürpriz yapabilir. Geçen yarışında Elazığın kurnazlarının banko oynayıp, bizi de zehirlediği, oranın kumuyla buranın kumunun bir olmadığını düşünerek, ilk kez çıkacağı Bursa pistinde bir kez daha şans vereceğim PERDİZ ile son tabelasında formunu geliştirmeye başladığını gösteren ELLİDÖRT, diğer şanslı gördüğüm isimlerdir.

2.AYAK:ZİLLİ, bu sene henüz çıkışa geçemese de koşacağım derse bu grubu sırtına alır geçer, o kendini unutturdu biz unutmayalım. RIO KARNAVALI, geçen hafta güçlü hemcinsine direnemedi, bana göre sebebi aradaki 4.5 kiloluk farktı, dişi atlarda bırak 4.5 kiloyu 200 gram bile önemlidir, yine önlerdeki yerini alacaktır. YÜREĞİM, aradan sonra koştuğu yarışında sıkıştırılmadı, bu ve benzer mesafelerde geçmişte defalarca sonuca gitmişliği bulunduğunu biliyoruz, artan nefesiyle dikkat! PEXUSS, Geçen haftaki Ankara mecerasında düzeldiğini gösterdi, Bursa pistine aşina safkan yazılır. İstikrar abidesi KIZIM İDİL, 3.5 ay aradan sonra yarış gören kısa kumun ters kısrağı LALUŞ, uzundan kısaya dönecek olmasına rağmen taylığında 1200’de kazanan BALK, takibimdeki DOĞU PINARI, şans verdiğim diğer kızlardır.

3.AYAK:Yakın takipçilerim iyi bilirler kollamaktan saçlarıma aklar düşüren, henüz maiden olmasına rağmen inatla hala yolunu beklediğim DOCTOR HOUSE, Fırtına Öncesi Sessizlik mod’undaki KARDELİNA, aradan sonra koşup tabela yaptığı yarışında radarıma giren bu kez artan kondüsyonuyla daha önlerde yer alabilecek COMFORT ZONE üçlüsünü ayırmıyorum.

4.AYAK:ÇAKAÇAK, pist seçiyor sanki, Bursada iyi bir ivme yakalamışken İzmirde yine vasat yarışlar yaptı. Burda koştuğu iki yarışın birini kazanıp diğerinde ikinci olmuştu, yeniden döndü özlem giderebilir. Son yarışında kaba kuma ilk kez çıkan ve uzun aradan sonra koşup kazanan ARAPAHO’nun sonrasındaki işleri dinçlik yapmadığını gösteriyor, yine vurabilir. ÇANAKÇI BEYİ’ de, beni uzuna koşmayın, 1400 kumda koştuğum iki yarışın birini kazanıp diğerinde ikinci kaldığımı görmüyormusunuz diyip isyan modunda bir koşu yapabilir.

5.AYAK:Kazanma zamanı çoktan gelip geçen DEEPHOUSE LOUNGE, ‘Hot Chocolate’’ gibi üst düzey bir açık yarış atının anneden kardeşi olan UNDERCOVER SCORD ikilisini önde tutmaktayım.

6.AYAK:CEFAKEŞ, son startında Açık yarışta harp gördü, sevdiği uzun kumda kazanmaya yakındır. Formunda önemli gelişmeler gözlenen YİĞİTSOY ile geçen yarışı kısa gelen BURAKŞAH, rakip gördüğüm isimlerdir.

1,2,3,9,4 // 13,5,4,11,3,8,1,2 // 9,1,6 // 3,5,7 // 3,12 // 5,3,11

Haberin Devamı
YORUM YAZ