MENÜ

Ali Şafak Öztürk: Casillas'ı istedik ama...

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, sorularını yanıtlarken, çarpıcı değerlendirmelerde de bulundu. Başkan Öztürk, Casillas transferi hakkında konuştu.

Ali Şafak Öztürk: Casillas'ı istedik ama...

Antalyaspor, yeni sezon öncesinde transferde flaş takımlardan birisi... Jeremy Menez, Maicon, Ruud Boffin gibi isimleri kadrosuna katan Akdeniz ekibinde başkan Ali Şafak Öztürk, beIN SPORTS'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öztürk, Casillas'ı istediklerini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

Oyuncularla ilgili çok konuşmak istemiyorum ama Casillas'la iletişimimiz oldu. Eto'o kanalıyla iletişimimiz oldu. İstenilen rakamlar çok yüksek. 'Transfer yaptığımız isimler büyük olunca çok para veriyorlar' diyorlar. Casillas'a verilseydi, gerçekten çok para verilirdi, getirmeye çalışsaydık. Bu ne kadar verip, ne kadar veremeyeceğinizle alakalı.

Antalyaspor, Boffin’i transfer etti

Yaş konusunun kalecilerde çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hatta tecrübe daha pozitif olabiliyor. Her şeyi görmüş oluyorlar, geçirmiş oluyorlar. En kötü hatayı da yapmış olabiliyor. Ama burada gördüğümüz, mali yapımız, bir bütçemiz var. Bütçenin dışına çıkmamak lazım, çıktığımız anda da bunu hesaplayarak çıkmamız lazım.

Biz kaleci transferi yapmayı düşünüyoruz. Bundan sonra da bir 10 numara transferi ile kaleci transferini ihtiyaç olarak görüyoruz.

Antalyaspor Jeremy Menez'le 3 yıllık sözleşme imzaladı

Haberin Devamı
YORUM YAZ