MENÜ

Transfer tahtası açılacak mı?

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkan Vekili Şenol Ergün, transfer tahtası ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Transfer tahtası açılacak mı?

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkan Vekili Şenol Ergün,açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezon herkesin koşarak kulüpten kaçtığı dönemde görev aldıklarını ifade eden Ergün, “Biz bu kulübe gelerek seve seve görev aldık. Kaçmadık. O dönemde herkes görevden kaçarken biz takımı Lig’de tutmak için çaba harcadık. Ama olmadı. Şimdi yeni dönemle ilgili çalışmalarımız devam ediyor”dedi.

“13 MİLYON TL’YE İHTİYAÇ VAR”

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkan Vekili Şenol Ergün, transfer tahtasının açılması için 13 Milyon TL’ye ihtiyaçları olduğunu söyledi. Biz Yönetim olarak bu paranın 6-7 Milyon TL’sini karşılayacağız diyen Ergün, geride kalan rakamın tamamlanması açısından destek beklediklerini söyledi. Transfer tatasını yaz döneminde açmayı hedeflediklerini ifade eden Ergün, açamadıkları takdirde Ocak ayında açacaklarını belirtti.

Tolga,Gökhan,Enes, Mahmut’un paralarının ödendiğini ifade eden Ergün, “Ödemeleri yaptık. Oyuncularımız bizimle beraber devam edecek”diye konuştu.

“5 MİLYON SMS KAMPANYASI İZNİ ALINDI”

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkan Vekili Şenol Ergün, “1925 Mersin İdman Yurdu Spor ve Yardımlaşma derneğini kurduk. Bunun yanında 5 Milyon SMS kamanyası için iznimizi aldık. Burada herşey şeffaf olacak. Takımını seven ve destek vermek isteyen herkes bukampanyaya katılabilir” dedi.

“KİM ADAYSA ORTAYA ÇIKSIN”

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkan Vekili Şenol Ergün, kulübü almak isteyen kim varsa ortaya çıkması gerektiğini söyledi. Kapalı kapılar ardında herkesin konuştuğunu amcak icraata gelince ortada kimsenin olmadığını ifade eden Ergün, “Bize gelen bir talep yok. Kimse biz adayız demiyor. Biz kimsenin önünde engeldeğiliz.Buyursunlar çıksınlar aday olsunlar.”diye konuştu.

“50 MİLYON TL TAKIMI KURTARIR”

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü BaşkanŞenol Ergün, 2 Milyon kişinin yaşadığı bir şehirde 100 kişinin 500 bin TL verecek gücü olmadığına inanmadığıı belirtti. Yönetici olarak ilk bağışı kendisinin yapacağını ifade eden Ergün, “100 kişi bu desteği verse takım kurtulur. Ortada sorun kalmaz. Koca çınar Mersin İdman Yurdu yaşamaya devem eder. Bu sorun pansumanla çözülecek bir sorun değil. Ameliyat yapmak lazım”dedi. Ergün son olarak, “Vatanına ihanet eden ite hilalin gölgesi ne kadar haramsa, Mersin İdman Yurdu’na ihanet edenlere de bu arma haram olsun”dedi.

Volkan TOSLAK / MERSİN

Haberin Devamı
YORUM YAZ