MENÜ

Milli voleybolcular, Çekya'ya gitti

21 Yaş Altı Erkek Milli Takımı, Brno ve Ceske Budejovice kentlerinde düzenlenecek FIVB Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Milli voleybolcular, Çekya'ya gitti

Voleybolda, 21 Yaş Altı Erkek Milli Takımı, Çekya’da düzenlenecek Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) Dünya Şampiyonası’na katılmak üzere bu ülkeye gitti.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre FIVB 21 Yaş Altı Erkekler Dünya Şampiyonası, 23 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde, Çekya’nın Brno ve ?eske Budejovice kentlerinde organize edilecek. Şampiyonaya katılmak üzere Çekya’ya giden Milli Takım, B Grubu’nda, ABD, Küba ve Rusya ile mücadele edecek.

Karşılaşmalar, Brno şehrindeki DRFG (Rondo) Arena’da oynanacak.

Turnuvaya katılan 16 takım, 4 ayrı grupta tek devreli lig usulüne göre karşılaşacak. Gruplarını ilk iki sırada bitiren 8 takım, E ve F Grubu’nda yarı finale çıkma mücadelesi verecek. Grup 3. ve 4’üncüleri ise G ve H Grupları’nı oluşturacak. E ve F Grupları’nda 1. ve 2. sırada yer alanlar, çapraz eşleşerek yarı finalde mücadele etmeye hak kazanacak. E ve F Grubu’nu son iki sırada bitiren takımlar ise, 5-8 turunda turunda karşılaşacak. G ve H Grupları’nda ilk iki sırayı alanlar, 9-12, gruplarında 3. ve 4. olanlar da 13-16’ncılık maçları oynayacak.

Başantrenör Ali Kazım Hidayetoğlu yönetimindeki Milli Takım’da yer alan oyuncular ve Türkiye’nin TSİ maç programı şöyle:

Oyuncular

Abdullah Çam, Adis Lagumdzija, Anıl Durgut, Batuhan Avcı, Halil İbrahim Kurt, Hüseyin Şahin, Mustafa Cengiz, Muzaffer Yönet, Oğulcan Yatgın, Oğuzhan Doğruluk, Özgür Türkmen, Yunus Emre Tayaz.

Maç programı

23 Haziran Cuma:
21.00 Türkiye-ABD
24 Haziran Cumartesi:
21.00 Rusya-Türkiye
25 Haziran Pazar:
16.00 Türkiye-Küba

Haberin Devamı
YORUM YAZ