MENÜ

Lewandowski için devler karşı karşıya!

İngiliz devleri Chelsea ve Manchester United, Bayern Münih'in yıldız golcüsü Robert Lewandowski'yi transfer etmek için yarışıyor.

Lewandowski için devler karşı karşıya!

Avrupa futbolunda yeni transferler manşetleri süslerken, günün en fazla yankı uyandıran iddiası İngiltere'den geldi.

Sky Sports'ta görev yapan dünyaca ünlü spor gazetecisi Guillem Balague, günümüz futbolunun en iyi forveti olarak gösterilen Robert Lewandowski için İngiliz devleri Chelsea ve Manchester United'ın kıyasıya bir yarış içinde olduğunu yazdı.

Premier Lig'in köklü kulüpleri, Polonyalı yıldız futbolcunun transferi için takımı Bayern Münih ile resmi görüşmelere başladı.

28 yaşındaki Lewandowski'nin, kariyerini Ada'da sürdürmeye sıcak baktığı ifade edilirken, Chelsea'yi tercih etmesinin daha olası olduğu vurgulandı.

Lewa, yakın zamanda ülkesinin medyasına verdiği demeçte, Bundesliga gol krallığını kazanması için hocası Carlo Ancelotti ile takım arkadaşlarından gerekli desteği görmediğini ve bu yüzden hayal kırıklığı yaşadığını açıkladı.

Ünlüler hangi takımlı? İşte Fanatik Ünlüler

Polonyalı yıldızın menajeri Maik Barthel ise Alman basınına oyuncusunu hiç bu kadar üzgün görmediğini belirtti.

Geçtiğimiz Aralık ayında Bavyera ekibi ile 2021 senesine dek sürecek yeni sözleşmeye imza atan Lewandowski, geçen sezon ligde 30 kez rakip fileleri havalandırsa da krallığı tek golle eski takımı Borussia Dortmund'un yıldızı Pierre-Emerick Aubameyang'a kaptırdı.

Aubameyang’dan Türkiye’ye selam

Bayern açıklama yaptı

Konuyla ilgili Bayern Münih Kulübü'nden resmi bir açıklama geldi. Lewandowski'nin geleceğine ilişkin net ifadeler kullanılan bildiride, "Robert Lewandowski'nin FC Bayern ile yeni imzaladığı ve 2021 yılına dek sürecek sözleşmesi bulunmaktadır. Diğer kulüplerle hiçbir görüşmemiz yoktur ve olmayacaktır. Eğer başka kulüp, uzun süreli sözleşmesi bulunan bir oyuncuyla görüşme halindeyse, FIFA'dan ceza alma riskiyle karşı karşıyadır. Ayrıca oyuncunun menajeri de hiçbir takımla transfer görüşmesi yapmadığını bize iletmiştir" denildi.

İsmi zor söylenen futbolcular

Haberin Devamı
YORUM YAZ