MENÜ

Ayla Aksu çeyrek finalde

Teklerde çeyrek finalistlerin belli olduğu turnuvada, Türk sporculardan sadece Ayla Aksu yoluna devam ediyor.

Ayla Aksu çeyrek finalde

TEB Kültürpark Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası’nda teklerde çeyrek finale yükselenler belli oldu. Kültürpark Tenis Kulübündeki 60 bin dolar ödüllü turnuvaya, teklerde 8 maçla devam edildi. Ayla Aksu, Cemre Anıl’ı 6-1 ve 6-0’lık setlerle 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Yoluna devam eden tek Türk sporcu olan Ayla, çeyrek finalde Gürcistan’dan Sofia Shapatava ile karşılaşacak.

Turnuvanın 6 numaralı seribaşı Başak Eraydın, Romanya’dan Mihaela Buzarnescu’ya 7-6 ve 6-2’lik setlerle mağlup oldu. Pemra Özgen, Gürcistan’dan Sofia Shapatava’ya 2-0, Berfu Cengiz ise Japon Eri Hozumi’ye 2-1 mağlup oldu. Teklerde 1 numaralı seribaşı Bulgaristan’dan Viktoriya Tomova, 2 numaralı seribaşı Sırbistan’dan Nina Stojanovic, Slovenya’dan Nastja Kolar ve Belçika’dan An Sophie Mestach da çeyrek finale yükseldi.

Çiftlerde ise Emma Leina (Finlandiya)-Kotomi Takahata (Finlandiya) ikilisi, An Sophie Mestach (Belçika)-Nina Stojanovic (Sırbistan) ve Mihaela Buzarnescu-Elena Gabriela Ruse (Romanya) çiftleri yarı finale çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ