MENÜ

Kocaeli at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Kocaeli at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

20 Haziran Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

DİYARBEYİ ışıkları söndürür

1.AYAK: 1.5 aylık tedavi süreci içerisinde bu yarışa noksansız hazırlanan ŞAMPİYON Antrenör ÜMİT BEKMEZCİ’nin DOHA’sı, bu istihrate olumlu tepki verip, tempoyu koyacağı bu mücadelede bir beyaz bayrak ayna alt yazısı geçebilir, favorimdir. Maiden olduğu sentetik pistteki son startını önemsemediğim, bir önceki yarışında ilk kez burda kaba kuma çıkan, kazanıp bu piste daha aşina olduğunu gösteren, ayrıca startdan geç çıkma huyundan da arındırılan MEGAFORCE, rakip gördüğüm ilk isim olup, 4 aylık aradan sonra koştuğu ilk yarışında dinçlikle tatminkar bir ikincilik elde eden, dinçlik yaptığı içinde son yarışında Furkan’ın ısrarlı teşviklerine cevap vermeyince, onun da 300’lere akılırken enseye bastığı, bu kez nefesi düzene bindirmiş olduğunu düşündüğüm FLUSH ROYAL, ile son yarışına anlam veremediğim acaba mesafe sınırları mı var? Düşüncesiyle bir kez daha görmek istediğim MISTER RAPLEY, tuttuğum diğer atlardır.

2.AYAK: YEŞİLMASKE, 3’lüden 4’lüye döndükten sonra koştuğu 6 yarışının 4’ünü kazandı, araya kısa vade’de sıkıştırdı, son yarışında başarısız koşmasının sebebi bana göre atın yarışlarının üst üste gelmesiydi, ki dikkat ettiyseniz viraj dönülür dönülmez Ayhan enseye bastı, doğru da yaptı, safkan 1.5 ay geriye alındı, gözümle görmedim ama Kocaelideki arkadaşlarımdan düzenli idmanda olduğunu öğrendim, eğer yarış orta mesafede koşulsa da banko önerirdim. İlk kez çıkacağı 1800’ü tutarsa kazanır, aksi takdirde Kartepede daha önce 2 kez koşup ikinciliklerde kalan uzun kumun başarı isimlerinden BATMAN ASLANI, 5 yarış sonra normal kiloyu görecek olup, dinçlikle terslik yapma ihtimali bulunan BURÇAKHAN, takibimdeki BABA İHSAN, kaba kumda maiden olsada buranın kumu diğer illere göre daha hafif olduğu için son yarışında kazanıra girip geliyorum sinyalleri veren ZEUS, devreye gireceğini düşündüğüm isimlerdir.

3.AYAK: ASHRAQA, son iki uzun mesafeli yarışı tatminkardı, kilo da aynı, üzerine katabileceğim extra analizim 2014 GRUP 1 HAREM koşusu galibi süper kısrak ‘’Adakarası’’ nın anneden kardeşi olması. AZRACIM’ın son yarışında bir arkasına aldığı at Açık yarış koşmuş, geçen hafta kolay kazanmış bir at, bu kez kuma dönüyor, muhakkak önlerdeki yerini alacaktır. ‘’Trojen Horse’’ gibi çok süratli bir atın anneden kardeşi olan LION MASTER ile pilotunun program içerisinde bindiği iki at’dan kendisini şanslı gördüğüm onun için buraya geldiğini düşündüğüm SAFİR KIZ, diğer tuttuğum isimlerdir.

4.AYAK: KIZIMBÜŞRA, KILIÇHAN, ADALI TURGAY, ÖZGÜNCAŞ, KAPLANKAYA sıralamam.

5.AYAK: Eli kulağındaki TORO TORO, 50 Metre startda kaldığı son yarışında gövde gösterisi yapan KARAŞİMŞEK, GRUP 1 dahil defalarca açık yarışlarda harp gören dinçlikle tehlike gördüğüm TAMGA, son yarışında 63 kilonun altında ezilen VELİAHT, 8 ay aradan sonra iki yarış gören kalite FRENKLI RUZGARI, öne çıkardığım atlar.

6.AYAK: Son dört yarışında ikiliden düşmeyerek bana söz bırakmayan DİYARBEYİ’nin bu kez kazanıp kapanışta ışıkları söndüreceği kanaatindeyim.

6,4,9,5 // 6,12,10,7,4 // 1,2,4,7 // 10,4,1,6,3 // 5,2,9,3,7 // 4

Haberin Devamı
YORUM YAZ