MENÜ

Trabzonspor'da Balotelli sürprizi!

Nice kulübünden ayrılan yıldız futbolcu için görüşme yapacak olan Trabzonspor yönetimi, imza parası ve oyuncunun istediği rakamları değerlendirecek.

Trabzonspor'da Balotelli sürprizi!

Trabzonspor'da devam eden forvet arayışları kapsamında Doumbia, Bacca, Bony ve Soldado'dan sonra Mario Balotelli de gündeme geldi. Sözleşmesi sona eren Balotelli, menajerler tarafından Beşiktaş ve Trabzonspor'a önerildi.

İlk etapta oyuncunun geçmişinde birçok sorun bulunması nedeniyle bu transfere çok sıcak bakmayan yönetim, daha sonra tekrar bir değerlendirme yaptı. Balotelli'nin geçtiğimiz sezonki performansıyla Nice'in yakaladığı çıkışta önemli bir payı olduğunu düşünerek oyuncunun transfer edilebileceğine kanaat getiren yönetim, fiyat araştırmasına başladı.

Muharrem Usta Doumbia ve Kucka için İtalya'ya gidiyor

Menajerinin ilk etapta 2 milyon Euro imza parası ve yıllık 3 milyon Euro civarında bir rakam talep etmesi yönetimi karamsarlığa iterken, bu oyuncuyla ilgili kesin kararın henüz verilmediği öğrenildi. Bu arada yönetim, Milan'da forma giyen Carlos Bacca'yı kiralamak için de yeni bir teklif hazırlığı yapıyor.

GEÇEN SEZON NE YAPTI?

28 MAÇ
17 GOL
3 KIRMIZI
10 SARI

Kaynak: Sabah

Trabzonspor'da Rodallega şoku

Haberin Devamı
YORUM YAZ