MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

19 Haziran Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ercan Fırtına günün programını değerlendirdi.

ŞANLIURFA YORUMLARIM

1.AYAK : Şanlıurfa yarışlarına başlamadan önce sizlere hoş geldiniz diyor, bol şanslar diliyorum, günün ilk ayağında Özkanım’ ı bizim ekip arkadaşlarımızın özellikle urfa ve doğu hipodromlarında bulunan kardeşlerim genel olarak tek atmışlarmuhteelen bende ferit’ in katkılarıyla bir risk alarak bende tek atmayı planlıyorum ama bu yarış hem tay koşusu hemde şansa bak ilk ayak olması insanın içinde ufak tefek acabalar bırakıyor lakin olmazsa birde C planına geçip kontra kupon yaparak karınca kararınca rakipleri olarak hissettiğim Zehraabla, Zülha, Edessa, Cemilekızı ve Nehir Güzeli2 i konta kuponda eklerim diye düşünüyorum, ama şuda bir gerçek ki, olurda Ferit beni ve yarışseveri ip’ ten alırsa mutluluğumuz daha büyük olacaktır en azından günlük kupon ve kontra kupon ilk ayağı geçmiş olacaktır, artık napalım abim saldım çayıra kadir Mevla kayıra diyerek şampiyono uno momento çimento ferido yardımcımo kurtar bizi baba lo diyorum. Gurban heyran ciğeremsen vay kele vay en sonunda beni böyle yalvarttırdın ya Bekir emmi helal olsun sana.

2.AYAK : Kafkas Rüzgarı’ nı sevdik mi sevdik, Güvenbakan’ ın eski pehlivan güleşcilerden olduğunu bilirik mi, tabiî ki bilirik, deste boy küçük orta’ dan Şükranınoğlu, Akoğuz, Bürkan, Sırkaya ve Turna Şahini nebilim işte er meydanına davet ediyoz da acaba başta dediğimiz iki pehlivana söz yetirebileceklermi işte orasını bende bilemiyorum. Kısaca arkamdan şey etmeyecekseniz yani laf etmiyecekseniz özellikle Bekir emmi ve saz arkadaşlarına buradan sesleniyorum o zaman Kafkaf Rüzgarı ve nolur nolmaz eski günler adına Güvenbakan yazıp geçelim derim ama bak sonra öbürsülerden birisi oldu ya abi gelir melir suçu bana atmayın arkadaş vallaha billaha küserim ona göre, lan arkadaş sahi yahu küssem ne faydaki idare et abi kendi kendime söyleniyom işte hepsi bu.

3.AYAK : Capıtane için güzel duyumlar var aman dikkat, Deli Nusret2 e bu kısa mesafede kilo koymayabilir Mahmut ünlü ile dikkat Falez kapalı kutu tam şey edemedim ama yazana da niye yazdın demem asla. Otantik ve ekürisi süratli isimler gibi gibi, ÇakabeWınd Of Heaven, Selimbey hatta diğerleri Capıtane ne koşacak ona göre vaziyet alacaklar gibime geliyor nokta.

4.AYAK : Beyhak geçen gün adeta yem kenter yapmıştı bakalım aynı başarı bugünde gelecekmi, Yalnız Kartal için sağdan soldan çok mısmıl havadisler geldi aman dikkat, Hozanbey, Mızarbeyi ve Doğa Üstü ise süprizde geniş kupon yapanlar nolur nolmaz unutmasınlar bence.

5.AYAK : Mehaze ufak ufak kımıldamaya başladı, Alangoya, Prensesnaz ve Nazeyinkızı onlarda tay koşusu gardaşım başımıza iş açmayak en azından yazalım derim.

6.AYAK : Çalışkanbey Hasan Demirtaş ile çok şanslı dikkat, Dervişdayı aman ha aman eli kulağında sonra demedi demeyin, Nazlı Prenses buraya gücü yetmez ise bir alt grupta kovalayacağım ama genede yazim diyorum, Grikurt değişti maşallah yazdık gitti, Karaçdağlı sürpriz yazılır, Kulalıgil yetenekli pilot SAMİ KAPLAN ile unutulmasın, Ezhatım Hatım oda sürpriz ve bomba artık kararı size bırakıyorum nokta, I LOVE YOUUUUUUUUUUU, ORHAN AÇIKELLİ iki gün önce telefonla görüştük nerdeseeeennnn başkan senin yokluğunda bu nokta nokta FİKRET ÇAĞLAYAN ÇADIRCI başkanlığı ele geçirdi, İlhan Aloğlu bile seni sorup duruyor, Yunus2 u heç söylemiyorum adam yemeden içmeden kesildi arkadaş, haberin olsun gel başkanlığını geri al gardaşım benden demesi. Efendim Bekir emmi grubumuzun adı neymi vallahi onu burada diyemem Bekir emmi kusuruma bakma artık. BOLŞANSLAR, SAYGILAR.

ŞANLIURFA KUPONUM


( 8 ) ( 3-10-1-2-7-5-12 ) ( 5-1-3-7-8-6 ) ( 4-1-6-3-10 ) ( 6-1-9-7 ) ( 14-11-15-1-4-6-8 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ