MENÜ

Mino Raiola: Donnarumma'yı tehdit ettiler

Milan'da büyük bir kriz yaratan kaleci Gianluigi Donnarumma'nın menajeri Mino Raiola, genç oyuncunun Milan tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Mino Raiola: Donnarumma'yı tehdit ettiler

Ünlü menajer Mino Raiola, dün akşam İtalyan basının karşısına çıktı ve oyuncusu Gianluigi Donnarumma ve ailesinin tehdit edildiğini söyledi.

"Ailesini ve Donnarumma'yı tehdit ettiler"

"Bunun parayla hiç ilgisi yoktu ama en sonunda Donnarumma, ayrılma kararı almak zorunda kaldı" diyen Raiola, "İkimiz de tehdit edildik. Ölümle tehdit ettiler. Donnarumma'nın ailesini de bu işe karıştırdılar. Tehditle oyuncuları kulüpte tutamazsınız" dedi.

Mario Balotelli, Nice'e imzayı atıyor

"Mobbing uyguluyorlar"

Milan'la olan sözleşmesi gelecekl sezon bitecek olan Donnarumma'nın 1 yıl futbol oynamama riski olduğunu da belirten Raiola, "Ona mobbing uyguluyorlar. Kalitesi asla yedek kalacak seviyede değil ama sözleşmesinden ötürü onu 1 sene oynatmayacaklar" diye serzenişte bulundu.

"Para konuşmadık bile"

Para konuşmaya fırsat bile bulamadıklarını söyleyen ünlü menajer, "Para işleri, transfer ya da sözleşme detayları yüzde95 belli olunca konuşulur. Donnarumma'nın sözleşme imzalama konusunda hiç çekincesi yoktu ama etrafında öyle bir ortam yarattılar ki, kulüpten soğudu sonra da tehditler başladı." şeklinde ağır ithamlarda bulundu.

Yüzyılın transfer bombası: Cristiano Ronaldo

"Sorumluluğu ben alıyorum"

Bu konuda taviz vermeyeceklerini belirten Mino Raiola, "Sorumluluğu sonuna kadar alıyorum. Donnarumma'yı kaybeden Milan'dır. Donnaruma bana açıkça 'Mino, artık görüşmeleri sürdürmenin manası yok. Beni ve ailemi böyle tehdit ederlerken kulüpte kalamam" şeklinde konuştu.

Mino Raiola: Donnarummayı tehdit ettiler


Haberin Devamı
YORUM YAZ