MENÜ

Beşiktaş, Ben Arfa ve Moutinho'nun peşinde

Manchester United’ın Anderson Talisca konusunda ısrarını sürdürmesinin ardından yeni orta saha arayışlarına şimdiden başlayan Beşiktaş, rotasını Fransa olarak belirledi. Beşiktaş, PSG’yle yol ayrımında bulunan Ben Arfa ile son şampiyon Monaco’nun Portekizli yıldızı Joao Moutinho için harekete geçti.

Beşiktaş, Ben Arfa ve Moutinho'nun peşinde

Beşiktaş'ın geçen sezon Benfica’dan kiraladığı Anderson Talisca’nın, Beşiktaş’ta çıktığı 33 maçta 17 gol ve 6 asistlik performans sergilemesinin ardından sözleşmesi, 1 yıl daha uzatılmıştı. Brezilyalı futbolcuyla gelecek sezonda da yola devam etmeyi planlayan Siyah- Beyazlılar, Manchester United’ın yıldız ismin kontratında bulunan 25 milyon Euro’luk (100 milyon TL) opsiyonu karşılamaya sıcak bakması sonrasında yeni orta alan oyuncusu arayışına başladı. Sözleşmesindeki özel madde sebebiyle Sambacı’yı kaybetme riskiyle karşı karşıya bulunan yönetim, Talisca’nın alternatiflerini Fransa’da buldu.

Kartal’a yeşil ışık

Yeni sezon öncesinde kadrosunda önemli bir değişikliğe hazırlanan Paris Saint-Germain’in yollarını ayırma kararı aldığı Hatem Ben Arfa’yı gündemine alan Beşiktaş, tecrübeli ismin menajeriyle görüşmelere başladı. Son 2 sezondur kulübün gündemine sık sık gelen 30 yaşındaki yıldızın temsilcisinden olumlu geri dönüş alan Beşiktaş’ın, PSG’den bu futbolcu için bonservis bedeli bilgisi istediği bildirildi. Fransız ekibinin, Ben Arfa’yı düşük bir bonservis bedeline elinden çıkarmaya sıcak baktığı konuşuluyor.

Yolculuk bu hafta başlıyor

Fransa Lig 1’de şampiyonluk yaşayan Monaco’nun önemli isimleri arasında yer Joao Moutinho’yu ikinci hedef olarak belirleyen yönetim, bu futbolcu için de girişimlere başladı. Kırmızı-Beyazlılar’la kontratı sona erecek olan 30 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusunun kulübe önerilmesinin ardından ilk teması kuran Kartal’ın, bu 2 isimden birini renklerine bağlamayı planladığı bildirildi. Beşiktaşlı yöneticilerin, bu hafta Fransa’ya giderek görüşmelere resmiyet kazandırması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ