MENÜ

Türkiye - Belarus basketbol maçı saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale lider olarak çıkmayı garantileyen A Milli Kadın Basketbol Takımımız bugün gruptaki son maçına çıkacak. Belarus’la formalite karşılaşması oynayacak Potanın Perileri, dikkatini C ya da D Grubu’ndan gelecek rakibine dikti.

Türkiye - Belarus basketbol maçı saat kaçta hangi kanalda?

Son 10 yılda Avrupa kadın basketbolunda büyük bir ivme yakalayan A Milli Basketbol Takımımız, Çekya’da devam eden Avrupa Şampiyonası’nda da hedeflediği doğrultuda ilerliyor... B Grubu’nda liderlik yarışına gireceği rakibi İtalya’yı yenerek 2’de 2 yapan ve çeyrek finale lider olarak çıkmayı garantileyen Potanın Perileri artık rakibini beklemeye koyuldu. Gruptaki son maçında Türkiye Belarus’la karşılaşacak olan Ay-Yıldızlılar, formalite karşılaşması oynayacak.

Türkiye - Belarus basketbol maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 16.00'da başlayacak olan Türkiye - Belarus maçı NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Rakip yarın belli olacak


Format gereği gruplarında ilk sırayı alan takımlar doğrudan çeyrek finale çıktığı bu turda Türkiye’nin yanı sıra A Grubu’nda da İspanya 2 maç sonunda zirveyi garantileyen iki takım oldu. C ve D Grubu’nda ise ilk 3 sırayı alacak takımlar bugün oynanacak maçlar sonunda belli olacak. Ayrıca bu karşılaşmalar, Türkiye’nin Play-Off’tan gelecek çeyrek finaldeki rakibini belirleyecek. C ve D Grubu’nu lider bitiren ekipler, direkt çeyrek finale çıkarken ikinci ve üçüncü olan takımlar salı günü Play-Off maçı oynayacak. Ay-Yıldızlılar’ın çeyrek finaldeki rakibi ise, C Grubu’nun 2’si ile D Grubu’nun 3.’sü arasında oynanacak Play-Off maçı sonrası belli olacak. Öte yandan ilk hedefi olan çeyrek finali garantileyen Potanın Perileri, şimdi de Dünya Şampiyonası’nın kapılarını açacak ilk 5 için mücadelesini sürdürecek. Çeyrek finali geçtiği takdirde de kürsü, hatta altın madalya için sonuna kadar savaşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ