MENÜ

Balıkesirspor iç transferde Foxi'yle anlaştı

TFF 1'inci Lig'de olağanüstü kongre kararı almasına rağmen iç transferde iskelet kadroyu koruma adına önemli hamleler yapan Balıkesirspor, Foxi Ketheovama'yla da yeniden anlaştı.

Balıkesirspor iç transferde Foxi'yle anlaştı

Şimdiye kadar Abdulkadir, Mehmet Boztepe, Nizamettin, Glumac, Doğa, Vukovic, Burak Çalık ve Okan'la sözleşme yenileyerek takımda tutmayı başaran transfer yasağı olan Balıkesirspor'da geçen sezon 30 maçta 7 gol atan Orta Afrikalı Foxi'nin alacakları ödendi. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesindeki 1 yıllık uzatma opsiyonu kullanıldı.

Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, taraftarın geleceğini merak ettiği Can Cangök'ün durumuyla ilgili. "Teknik sorumlumuz Can Cangök'ün sözleşmesi devam etmektedir.

Teknik kadromuz görevinin başındadır" açıklamasını yaptı. Can Cangök ile yardımcıları ve kulüp personelinin alacaklarının tamamının ödendiğini belirten Feyyaz Çiftçi, "Kendilerine verdikleri emek, göstermiş oldukları sabır ve çalışma azmi için teşekkür ederiz" diye konuştu. Balıkesirspor'da yeni sezon hazırlıkları 3 Temmuz'da başlayacak. Takım, tesislerdeki 1 haftalık çalışmanın ardından 10 Temmuz'da Afyon'da kampa girecek.

TARAFTARDAN TEŞEKKÜR

Balıkesirspor'da taraftarlar, kulüp için başlattığı destek kampanyasıyla öncü olan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu makamında ziyaret edip teşekkür etti. Taraftarlar Derneği Başkanı Sezer Öztürk, "Başkanımızın yapmış olduğu kampanyadan dolayı kendisini kutluyoruz. Kampanyanın devamının geleceğine inanıyoruz. Balıkesirspor'u iyi günler bekliyor, Balıkesirspor'un maddi sıkıntısının aşılması ile ilgili ilk kıvılcımı başkanımız yaktı" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ