MENÜ

'Her sene şampiyonluğa'

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu'dan camiaya mesaj var... Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'ın sunduğu Mixed Zone programına konuk olan Fırtına'nın ikinci başkanı hem gündeme dair hem de gelecek sezon hakkında iddialı konuştu.

'Her sene şampiyonluğa'

50. yıla çok özel anlamlar yüklenmemesi gerektiğine dikkat çeken Çubukçu, "Trabzonspor için 49. yıl da aynıdır, 51. yılda... Bu camia yalnız 50. yılda değil, her sene şampiyonluk hedefler. Biz de tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz" dedi.

'Transferler sürecek'

Yönetim olarak transfer çalışmalarını çok sıkı şekilde sürdürdüklerini belirten Çubukçu, "Özellikle sezonun ikinci yarısında hocamızla yakaladığımız bir çıkış var. Çıta doğal olarak yükseldi. Beklentilerin farkındayız. Hem kulübümüzün ekonomik yapısına uygun hem de camianın beklentilerine cevap veren transferler yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kamil Ahmet Çörekçi ve Bongonda da bu tanıma uyan oyuncular" ifadelerini kullandı.

'Stat dolmalı'

Taraftara da mesaj yollayan Çubukçu, sözlerini şöyle noktaladı: "Yeni stadımıza geçtikten sonra iç sahada Beşiktaş'tan sonra en çok seyiriciye oynayan takım biziz. Gelecek sezon bu desteğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak. Bu yüzden kombinelere olan ilginin artmasını bekliyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ